We’re the Miller’s (2013)

La minunea de mai sus m-am uitat sperând că am să termin relativ zâmbind o seară grea. În plus Jennifer Aniston pe post de striperiță promitea și alt tip de delectare al ochiului.

Ca să spui că acest film este o comedie trebuie să fii fumat bine. Nu există o altă formă sub care să înțeleg că se poate râde la ceea ce propune el. Ideea nu este rea, însă pe drum adună atât de multe variante ilogice de desfășurare a poveștii încât până și Gigel Frone s-ar prinde că trebuie să schimbe canalul pe desene animate. Dacă s-a dorit să ni se demonstreze că se poate face o comedie din care să lipsească exact comedia, atunci este perfect, filmul merită un Oscar pentru asta. Dacă s-a dorit, de asemenea, ca pe lângă Aniston să se găsească o adunătură de actori care să demonstreze că nu au multe în comun cu actoria, atunci s-a reușit și asta.

Prost film. Proaste situații. Proaste dialoguri. Proastă realizare.

Cât despre Jennifer Aniston…nimic de zis, arată bine la vârsta ei, însă din postura de striperiță este la mii de ani lumină de Demi Moore, ca să ne păstrăm tot pe zona de cinematografie.

Pe scurt, un rebut cinematografic și deja încep să nu-mi mai dau seama ce fel de oameni cheltuie banii pe astfel de pelicule.

IMDB

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.