Weiss Beer Garden: se poate și altfel în Militari

Ei, sunt sigur că nu mulți dintre voi vor ajunge acolo, dar acum o să discutăm un pic despre un restaurant din Militari. Mai precis, un restaurant așezat pe Bd. Uverturii, aproape de intersecția cu Str. Apusului și al cărui specific culinar este deja dezvăluit de numele pe care-l poartă.

Primul avantaj pe care-l aduce este că sparge oferta obișnuită pe care o are Militariul în materie de bodegi. Știți voi, pe barosăneală, pe astea tradiționale, pe cumetrie. Nu că nu există, dar în meniu veți da de o tocană de vită irlandeză, burgeri, cârnați speciali, diferite combinații cu măsline și alte alea. Stați calmi, au și mititei și șnițel de pui, nu vor lipsi. Desigur, în materie de bere oferta este sub toate formele și pentru toate buzunarele, așa că vă puteți face liniștiți de cap cu prietenii.

Terasa este destul de mare și chiar dacă este foarte aproape de stradă, reușește să acopere zgomotul acesteia, inclusiv momentele când prin apropiere trece 178. Nici praful nu este prezent, poate primul lucru de care s-ar putea teme cineva când ajunge acolo. Este, pe scurt, ok. Și să mai știți că se țin și evenimente acolo. Din ce țin minte au cântat și Nightlosers în zonă și cred că au și spectacole de teatru. Nu-s la punct cu programul, dar așa-mi aduc aminte.

Am mâncat de câteva ori acolo, așadar. Nu am avut ce comenta, am primit mâncare bună, nu le pot reproșa nimic. Cu berea nu am făcut nimic special, am servit bere normală, deci a fost ok și cu asta. Servirea a fost și ea de top, oamenii s-au mișcat excelent și mi-au dat fără probleme lămuririle necesare când le-am cerut. Este, am zis mai sus, altfel acolo decât am fost eu obișnuit să primesc în Militari și m-a bucurat tare mult asta, oamenii mai altfel merită și ei locul lor în care să se retragă.

Per ansamblu m-am simțit bine când am ajuns la Weiss și recomand să nu aveți ezitări dacă ajungeți în zonă. Zic asta pentru că mi-e greu să cred că unui gurmand din Pantelimon, de exemplu, i se va pune pata după recenzia mea să vină și să vadă cum este la Weiss. Sau poate va face asta, cine știe. Și desigur, cine este militarian și s-a săturat de Casa Roz, Cocoșu’ Roșu și alte barosăneli… are drum liber către un loc care nu este alea și unde poate se va simți ceva mai bine decât s-a simțit printre chelnerii ăia sastisiți și manelele care se cântă-n curtea lor.

Prin urmare, un cârnat, un mic, o bere, hai la Weiss, hai la plăcere 🙂

4 comments
    • Nope. Doar m-am gândit la cineva care stă departe și căruia îi place haleala. Dacă te gândești vreodată, dă un semn, poate te însoțesc, ce papuci, nu strică o revenire în Militari, mai ales că mi-a plăcut acolo 🙂

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.