veniți să ridicați Hal’Ba!

CFHȘi mâine începe. Cupa Bloggerilor la fotbal. V-am mai spus despre ea și aici.

Știți cine sunt și știți cine sunt și colegii mei de echipă. Sau, mă rog, o parte din ei.

Nu vă putem asigura că vom fi cei mai buni, dar știți deja că vom încerca asta. Nu vă putem spune că vom fi cei mai tehnici dar, din nou, o să recurgem la execuții frumoase ori de câte ori se poate. Și nici nu vă putem promite că vom marca des, dar vă putem spune că suntem deja primii care ne dorim să se întâmple așa ceva.

Ce vă putem asigura este că vom fi veseli și vom intra pe teren lipsiți de orice tensiune. Nu ne-am propus să rupem gura târgului. Dacă am face asta am fi privați de un dialog cu el, iar sportul este în primul rând un dialog. Și vă mai putem spune că ne-ar bucura foarte mult dacă am ști că ne susțineți de acolo, de la marginea terenului. Unii dintre noi ne-am văzut de multe ori. Și ne-am spus că ne vom mai vedea. A sosit timpul.

Mâine, de la 12.30, vom fi la teren. La 13.00 vom începe să ne prezentăm, așa cum este frumos, la 13.30 vom începe să ne aflăm adversarii, la 14.00 vom începe să intrăm pe teren. Și câteva strigăte de încurajare nu ne încurcă, ba dimpotrivă.

Așa că dacă nu aveți treabă, dacă doriți să vedeți bloggeri la muncă sportivă și, mai ales, dacă vreți să ne susțineți, terenurile Federației Române de Rugby sunt locul unde ne veți găsi, de la prânz până seara.

Veniți să ridicăm împreună Hal’Ba.

CF Hal’Ba.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.