Vă recomand să cumpărați un album :)

Stăteam eu de dimineață la cafea, cu țigara-n gură și având chef de a-mi bea licoarea în altă țară, când mă contactează prietenul Bogdan. Mno, noi mai vorbim, dar de data asta mă așteptau vești noi. Și frumoase.

Pe scurt, că n-avem timp și nici motiv să ne ascundem după degete, Călin Pop și-a lansat al doilea album solo. Se cheamă Ritual De Iarnă, este un album de iarnă, așa cum îi spune și numele și este în același timp un album concept. Așa că nu vă așteptați la colinde. Nici pe departe. Am ascultat piesele, mi s-a părut excelent, cum excelent mi se pare faptul că oamenii aceștia, fie că e vorba de Călin, fie că este vorba de Celelalte Cuvinte, mai au forța de a continua. Știți deja, de altfel, că trupa pregătește și ea un nou album și că niște piese noi au putut fi ascultate în concertul pe care l-au susținut la Hard Rock Cafe.

E greu cu muzica pe-aici, iar faptul că trupele astea vechi încă ne mai cântă nu face decât să păstreze pe linia de plutire o industrie care după retragerea lor va fi mult mai săracă.

Acum, eu ce să vă spun? Normal că am să-l comand și am să-l adaug la colecție. Și vi-l recomand și vouă, pentru că este vorba de ceva special și lucrurile speciale sunt greu de găsit în ziua de azi. Aici îl puteți asculta, iar aici îl puteți comanda.

Hai, să vă fie cumpărăturile ușoare și audiția plăcută 🙂

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.