Urban House: se mănâncă bine

Urban House e ceva mai noi prin cartier. Nu cred că a apărut de mai mult de 3 ani, poate că nici sunt atâția. De găsit îl găsiți în zona Tricodava/Auchan, spre Moghioroș, după Mc și spălătoria de mașini din zonă.

Meniul nu este foarte stufos și aș spune că reflectă perfectă numele pe care-l poartă. O să găsiți burgeri, salate, chiar și câteva chestii mai tradiționale, pe gustul tuturor, dar cu o tentă de fresh. Ce pot să spun este că am trecut de vreo trei ori pe acolo și de fiecare dată mâncarea a fost excelentă. Poate nu este chiar cel mai ieftin restaurant din cartier, dar cred că merită să-i treceți pragul.

Un alt mare avantaj este terasa. Una mare, simpatic aranjată (cel puțin când am trecut noi pe acolo), numai bună să stai cu prietenii la o bere. Priveliștea nu este fantastică, într-o parte strada, într-o partea parcarea și blocurile, dar sunteți suficient de departe de ele încât să nu deranjeze. Cum am zis, numai bine de stat, vara se asigură și răcoarea, deci totul este ok. Iarna se poate sta înăuntru sau în partea de terasă care se închide.

Servirea a fost excelentă. Oamenii au fost amabili, s-au mișcat de fiecare dată rapid, chiar nu am ce să reproșez, a fost mai bine ca în Centrul Vechi, în bodegi cu nume. O singură dată cred că am stat ceva mai mult după mâncare, dar terasa era plină și pot înțelege că nu iese mereu așa cum doresc eu.

Am trecut și pe la toaletă și pot spune că am fost ok și cu asta, nimic de reproșat.

Una peste alta este un loc prin care să treci și să mănânci bine. Prețurile nu sunt chiar cele mai mici, dar cârciumăria cu cheltuială se ține, aveți ceva variante și pentru cei mici, una peste alta puteți risca o oprire acolo.

2 comments
  1. Unul ca mine are nevoie de poze cu mancare pt a se convinge de un local. Altfel, esti destul de convingator. Eu, unul, nu-s foarte pretentios in ceea ce priveste o carciuma. Dac-as locui in cartier, cred ca i-as da o sansa 🙂

    • Mno, nu prea fac eu poze la mâncare, doar la mișto și extrem de rar, cum a fost aia cu șaorma de la Mado. Pot spune că mâncarea a arătat bine, acum diferența dintre noi se poate face la cantitate 🙂

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.