The godmother (2011)

Lol.

Asta ar trebui să fie o cronică de film. Şi este.

În viaţa vieţilor mele nu mi-a fost dat să văd o asemenea imbecilitate. Teoretic, filmul ăla ar fi trebuit să fie o comedie. Nu mi-a râs nici măcar părul pubian, pentru că sunt mulţi ani de zile de când mă îngrijesc să nu am aşa ceva. Laura Coşoi şi Alex Velea sunt penibili. PENIBILI, cu litere mari. Nu ştiu cine le-a spus ălora că pot să joace, dar nu trebuiau s-o facă, se răsuceşte arta asta în mormântul în care vor s-o bage. Florin Busuioc a jucat rolul unui preot beţiv. E şi asta o formă de a evolua, după ce ani de zile a jucat rolul unui fomist, în apropierea lui Radu Anton Roman, Dumnezeu să-l odihnească.

Despre film, nu am ce să vă spun.

Şi acum, singurul lucru pozitiv: Smiley trebuia să se facă preot, are o voce al dracului de bună pentru aşa ceva. A fost singura treabă la locul ei din toată porcăria aia ordinară. Neaşteptată, şi plăcută, nu am ce spune. Omul s-a achitat de minune de partea pe care a avut-o de interpretat.

Să nu uit să spun că dacă m-ar chema Dragoş Bucur sau Răzvan Vasilescu mi-ar fi ruşine să văd că numele meu este legat de un asemenea film. “Poliţist, adjectiv” devine o operă de artă semnată de Visconti, comparativ cu porcăria asta sinistră…

IMDB

12 comments
    • N-aveam ce face, na. Şi am zis să fac o pauză după “Melancholia”, de filme serioase zic. Numai că ăsta nu a fost film :)) Chiar ar trebui inventată o categorie nouă, care să exprime totul despre asemenea realizări. Tot acolo aş băga şi “Orient Express” al lui nenea Sergiu, deşi şi ăla poate deveni o operă de artă pe lângă aşa ceva :))

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.