The Dirt (2019)

Filmul ăsta, sau ce s-a dorit el a fi, este făcut să prindă la o singură categorie de oameni: cei care nu au ascultat, nu au auzit, nu cunosc mai nimic despre ceea ce a însemnat Mötley Crüe. Probabil că exact pentru ei a fost făcut, există acolo în piață oameni care pot primi fără probleme istoria asta, iar trupa probabil s-a gândit să ajungă la cât mai mulți dintre ei.

Pentru ceilalți… o plictiseală de zile mari. Nimic din ceea ce nu știm, am auzit, am văzut, am cunoscut, am fost informați. Ce mai consider că nu este chiar foarte ok este faptul că pelicula pune extrem de mult pe latura dirty a formației, pentru că este o minune că nenea ăștia patru mai sunt vii și-n ziua de azi. Dar, la fel de corect, nu este ca și cum despre muzica lor se poate vorbi foarte mult și, este drept, ceea ce i-a ridicat a fost exact viața pe care au dus-o și lucrurile în care au fost implicați. Însă de la start până la ascensiune… se putea mai bine. Chiar se putea mai bine.

Una peste alta este un film de văzut, pentru toți. Cei care nu-s informați vor avea parte de un story simpatic, cei care știu deja cu ce se mănâncă Mötley Crüe vor avea parte de câteva momente plăcute, pentru că prost nu pot spune că este. Este așa, funny și cumva antrenant.

 

Rotten Tomatoes

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.