Surrogates (2009)

Dintre toate filmele care tratează societatea în care vom ajunge să ne controlăm prin intermediul roboţilor sau să fim controlaţi de ei, societatea care se va teme atât de mult de ea însăşi încât va decide să se retragă din…societate, “Surrogates” este, fără drept de apel, cel mai prost dintre ele.

Scenariul este groaznic. Nu oferă nici măcar o singură clipă ceva atrăgător. Curge liniar şi poţi intui cu mult înainte ce urmează să se întâmple, cine sunt cu adevărat personajele, ce fac sau ce vor face ele şi, ceea ce mi se pare cel mai grav, de ce fac ele ceea ce fac. Jocul actorilor este departe de a fi unul care să mă bucure, practic nu aş spune că am văzut vreun moment în care aceştia să aibă măcar cea mai mică intenţie de a salva ceva din dezastru. Până şi Ving Rhames, un actor bun, se lasă cuprins de prostia asta, jucând la fel de fad şi fals precum este filmul, pentru că asta este impresia finală pe care o lasă.

Cât despre Bruce Willis, mi-e clar că a ţinut să joace în porcăria asta pentru bani. Dar mai trebuie spus că pe parcurs i s-a făcut atât de scârbă de el şi de mercantilitatea sa, încât nu şi-a mai putut depăşi starea în care a intrat, aducând la iveală un joc actoricesc extrem de penibil.

Nu recomand, mai ales dacă aveţi chef să-l vedeţi la Mall.

IMDB

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.