Supercupa RTC 2013, un meci absolut jenant pentru mine

Supercupa a mers la Vulpoi & Toader Management. Despre asta puteți citi aici.

Eu am fost la cel mai prost meci făcut vreodată și parcă mi-a ghidat cineva pașii către asta. Am comis un henț absolut jenant în careu, trezindu-mă cumva că joc o treabă aflată între handbal și baschet. Cartonaș galben, penalty transformat. La aproape imediat următoarea fază împotriva mea s-a mai acordat un penalty, tot la un henț în careu. Eu aveam mâna lipită de piept și sunt încă de părere că mingea aceea a atins pieptul. Însă arbitrul a spus că așa a văzut, penalty, plus că unul dintre colegii de echipă mi-a șoptit că mingea mi-a șters mâna. Desigur, se mai poate spune că de data asta intenția a lipsit și că mingea îmi fusese șutată în piept de la mică distanță, dar nu mai contează. Penalty transformat.

În plus am ratat două pase simple cu care îmi puteam pune colegii în acțiune, pase pe care la ieșirile pe care le-am tot făcut la fotbal au fost o simplă joacă. Ciprian poate spune, de exemplu, ce înseamnă o pasă peste tot terenul și printre trei adversari, care pică exact pe picior. Asta este.

Drept pentru care mă gândesc serios să-mi conduc echipa cu care am să merg la Cupa Bloggerilor de pe margine. Sunt jucător de moral, așa cum am spus, și moralul meu este cam zdruncinat. În sfârșit, mai e ceva vreme până atunci.

Cam asta a fost. Nu cred că i-am fi putut învinge, dar îmi pare rău că am contribuit la o înfrângere mai serioasă decât ar fi fost. O să fac tot posibilul să mă revanșez, dacă am să am ocazia.

Comments 10

 • batranetea? :)) Eu am spus, m-am lasat de fotbal de mic si m-am apucat de blues si alte “sporturi” mai putin demoralizatoare 🙂 Asa ca o bere, un Jam, d’astea 😉

 • Buei, te dilişi? Păi cine crezi tu c-o să alerge pe teren? Că io am treabă să păzesc poarta precum şi berea+ţigările din spatele porţii! Ai văzut ce bine apăr cu ţigara-n gură!

 • Pasa de care vorbesti chiar a fost una geniala, oricum la cupa bloggerilor vei demonstra ca ce s-a intamplat la acest meci a fost un accident. 🙂

 • Bre, dar in afara “cadrului oficial” nu jucati ? 😛

  • Cum să nu! Se fac fotbaltweetmeet-uri periodic, poți afla când dacă urmărești conturile celor de la sportmeet.ro. Se mai iese și la baschet. Însă de acum, dacă tot ne-am apucat de echipă, am să adun odată lumea depe blog, să ne vedem într-o sală, că începe sezonul rece, sau la balon 🙂

   • Daca primiti si oameni fara blog/cont de twitter etc., ma inscriu si eu. E mult prea greu sa desfasori activitati care nu implica bere/cluburi/facebook cu actuala generatie sub 25 ani. Probabil si fostele glorii ale anilor ’60-’70 au conditie fizica mai buna decat mine la momentul asta, dar sper ca asta sa se schimbe.

    • Cu mine nu sunt probleme. La cele organizate de SportMeet cam e nevoie de activitate în online. Dar, desigur, excepții se fac întotdeauna, nu văd de ce ar fi o mare problemă, chiar dacă online-ul este ținta activităților 🙂

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: