și m-am refăcut după #bloggersopen

Pentru că a fost nevoie. Baie fiartă (mulțumesc, Oprescu!), două cafele, un fel de legumă post-sportivă 🙂

Hai să încep cu ce am făcut în teren la acest Bloggers Open 2013. Păi am pus mâna pe racheta pe care o folosesc a treia oară de când am cumpărat-o anul trecut și am reușit să o folosesc preț de două meciuri!

Primul meci mi l-a adus de partea cealaltă a fileului pe Horațiu Hagiu. Trebuie să spun că m-am temut și am fost destul de circumspect tot meciul. Diferența de gabarit era clar de partea sa, și mă gândeam deja la servicii bombă. A jucat mai bine decât mine în destule dintre momentele partidei. Însă la final eu mergeam mai departe. 10-7, 10-7, pentru amatorii de statistici.

A doua partidă a fost și ultima. Nici nu avea cum să fie altfel când adversarul meu a fost George Dina. Cred că va ajunge în finală, este singurul pronostic pe care-l risc. A jucat relaxat, la relanti, fără să se întrebuințeze, și a trecut de mine într-un timp chiar mai scurt decât am estimat eu de la primul schimb de mingi. 2-10, 0-10, din nou, pentru amatorii de statistici, și sunt mândru de alea 2 puncte.

Trecem mai departe.

Baza sportivă GM Tennis. Zgură bună, patru terenuri. Am mai văzut două, pe beton parcă, dar am înțeles că acestea urmează să fie și ele amenajate. Ar fi o idee bună să fie vorba de o suprafață sintetică, rapidă. Poate că așezarea vi se pare peste mână, dar cred că merită un drum până acolo, în spatele hotelului Ramada, mai ales că am senzația că locul dispune de ceea ce cu greu se găsește la alte baze: liniște. Și tenisul are nevoie de așa ceva. Este o bază care nu se află la stradă și asta ajută.

Organizarea a fost lângă ireproșabil și mă bucură să văd că se poate și așa. Este drept, nu am început la ora stabilită, dar asta din cauza unor întârzieri. Lasă, am avut timp să ne încălzim preț de vreo oră, ceea ce mie mi-a folosit din plin, mai ales că m-am încălzit cu adversarul meu, Horațiu. A, și puțin cu Pandutzu.

Și să nu uit gazdele. Amabile, în ciuda temperaturii scăzute și a faptului că ele nu jucau. Așa că Toma Nicolau și Andreea Burlacu merită toată admirația pentru cum au înfruntat frigul de pe margine.

În altă ordine de idei, mâine puteți trece pe la GM Tennis pentru a vedea semifinalele, începând cu ora 13.00, și-n plus de la ora 17.00 veți avea parte și de un meci demonstrativ care-i va aduce la fileu pe Gabi Moraru, Ana Maria Brânză, Alina Dumitru și Liana Ungur, motiv să vedeți ceva campioni la lucru.

Ne vedem mâine, da?

Bloggers Open 2013 este un eveniment organizat de GM Tennis si susținut de OrangeSony Mobile si Sarto Made to Measure.

 

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.