selecţionerul Marius Matache a apelat la tineri de perspectivă

Seara se lăsase peste stadion. La masa din micul birou pe care-l ocupa la doi paşi de vestiare, selecţionerul Marius Matache era îngândurat. Se apropiau meciurile decisive şi era pentru prima oară când avea probleme de efectiv. Majoritatea lotului era la Mediaş şi avea nevoie de o echipă care să onoreze performanţele obţinute până atunci. Într-un târziu, lăsând deoparte foile cu zeci de scheme, se decise: va da credit tinerilor. Aşa se face că a apelat pentru prima oară la un tânăr promiţător care, la numai 18 ani de când împlinise 20, aştepta cu înfrigurare să demonstreze ce poate. A miza pe ambiţia noului val era singura şansă, lipsit fiind de rutina jucătorilor deja consacraţi.

Dacă v-a plăcut gluma, să spunem că acesta este lotul pe care Echipa Blogărilor îl va deplasa la Cupa Agenţiilor la Fotbal Bergenbier.

Printre cei care vor reprezenta blogosfera mă aflu şi eu, şi sper să reuşesc în teren ceea ce-mi doresc să reuşesc ori de câte ori calc pe el: să-mi pun colegii în situaţia de a marca şi, desigur, să marchez şi eu. În plus, am ceva revanşe de luat.

Iar voi n-ar fi rău să veniţi să ne vedeţi, pe 25 şi 26 mai, la Club Daimon, lângă Sala Polivalentă, pentru că avem nevoie de încurajări, mai ales că suntem tineri.

Hai ai noştri! Vom fi acolo să facem bine, ca să nu facem rău!

PS – Lotul complet, pentru posteritate:

01. Mircea Meşter (căpitan)
02. Robert Trandafir (portar)
03. Lucian Marin
04. Bogdan Marin
05. Alex Ciucă
06. Alex Sima
07. Auraş Mihai
08. Alex Drăgan
09. Bogdan Liviu
10. Andrei Muşat (Cretzu)

 

3 comments

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.