Wienerwald: șmenuri culinare de mall

De două zile găsesc pe clanţa uşii fluturaşi care mă îmbie să vizitez Wienerwald-ul din Plaza. Aş face-o cu plăcere, mai ales că ţipă cum că au reduceri, le e foame. Însă…

Am fost la Wienerwald la foarte puţin timp după ce s-a deschis, în spaţiul din food court care înainte mai găzduise două restaurante. Am mâncat un şniţel, HendlSchnitzel cum îi spun ei. Bun, în materie de şniţel pot spune unde se găseşte ceva decent şi unde nu. Cei care mă cunosc ştiu de ce. Aşadar, era exact atât cât trebuie să fie şi foarte gustos. Am adăugat şi cartofi, logic. Buni şi ei.

Peste 2 luni am ajuns iar la Sun Plaza. Şi, exact, aveam chef de acelaşi HendlSchnitzel. O dezamăgire cruntă. O “ceva” fără cap şi fără coadă, şi mai fără gust, o parte din el lăsându-l în farfurie. Cartofii erau, de asemenea, o nenorocire. O combinaţie devenită dintr-o dată extrem de scumpă, mai ales că “împinge-tava” din zonă are produse MULT mai bune la preţuri MULT mai mici.

Aşa că le sugerez să-mi lase şi mâine fluturaşii, eventual să-mi lase toată producţia, ca s-o arunc exact aşa cum am aruncat eu ultima oară banii pe mâncarea lor.

Căci pe acolo eu nu mai trec. Ba mai mult, în semn de respect pentru cei care vor să mănânce sus, la food-court Sun Plaza, sper să aibă rapidă aceeaşi soartă cu celelalte două unităţi care au ocupat spaţiul ăla.

Închidere plăcută.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.