Morților mele vii

Deși am stat acasă săptămâna asta n-am reușit mai deloc să fac prea multe. Nici de chitară nu m-am atins, sau parcă am făcut și asta. Nu mai sunt sigur. Da, atât de obosit psihic sunt, nu mai sunt sigur nici pe ceea ce am făcut ieri. Când ai concediu se presupune că totul este bine, că te odihnești, că păsărelele vin să te ciugulească, ratonii să te maseze și marmotele să-ți ambaleze ce vor ele în foetaj. Pardon, în staniol.

Ei bine, nu. Nici pe departe. Dacă am spune că am plecat în concediu cu un deficit de 70% în ce privește oboseala psihică și 95 spre 98% în ce-o privește pe cea fizică, acum am recuperat vreo 40% din aia fizică dar am ajuns pe la 90-95% cu aia psihică. Așa a fost să fie de data asta. Vorba aia, azi în loc să stau am alergat după electrician, sper ca măcar mâine să fie calm și liniștit.

Și vine ziua de luni și știu ce mă așteaptă. Dar trecem peste asta. Întotdeauna trecem peste asta, mă refer la oboseală, până când vine oboseala și te face definitiv praf. Și-atunci te gândești că parcă viața ta nu este neapărat cum trebuie sau ce trebuie. Dacă ai noroc, mai poți schimba. Dacă nu, atunci spitalul sau soborul de preoți te așteaptă să aibă grijă de tine.

Ce doream să spun este că am terminat de pus în picioare mașina de scris sau na, laptopului de-i zic eu așa. O să-l cam car după mine, am de gând să schimb unele lucruri și m-am gândit că nu ar fi deloc rău să am așa ceva la mine. Mai bagi o foaie sub unghii, mai vreo urgență de pe la lucru, de-astea.

A, de fapt ce doream să spun este că următorul meu volum poartă momentan numele de Morților mele vii.

Nu, nu m-am apucat de el. Și dacă mă apuc nici nu se știe dacă am să termin vreodată.

Dar am zis așa, să-mi fac curaj să anunț. Știu că prin colțurile astea de internet sunteți unii care așteptați să mai scriu.

La bună vedere, să fie bine ca să nu fie rău, omul este o persoană umană.

De-astea, de-ale morților mele vii.

PS – Pentru că se poartă asta: dacă-mi ciordiți titlul volumului să știți că găsesc altul :))

2 comments
    • Hmmm, da, una la modul simplu și direct, că nu-mi plac adunările mondene de profil. Sau… cine știe 🙂 😀
      Merci mult 🙂

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.