Mega-Mustaine

Dave Mustaine este tipul individului aparte, fie ca asa vrea sa fie, fie ca forteaza lucrurile pentru a-si asigura partea de imagine care-l intereseaza.

Napustit pe scena de la OST Fest, Dave Mustaine s-a prezentat asa cum ii place lui mai mult: in camasa alba si blugi, contrar ideii generale ca rocaru’ trebuie sa fie imbracat in negru. Si sincer, imi place, pentru ca lucrul principal in toate ecuatia asta este muzica, pe care Megadeth o stapanesc extrem de bine.

Concertul a aratat ca Megadeth sunt o trupa in plina forma si a mai aratat ca Lars Ulrich a facut un bine imens muzicii alegandu-l pe Hetfield si permitand in acest mod aparitia unei trupe de talia celei condusa de Dave Mustaine.

Baietii au navigat fara probleme prin toata discografia (generoasa si plina de albume serioase), iar la “A tout le monde” toate mainile s-au ridicat in aer pentru ca piesa este deosebita, capabila sa incinga imediat orice spirit. Nu ca acesta ar fi fost singurul moment de gen, pentru ca fanii n-au stat vreo clipa locului, purtand recitalul lui Mustaine catre ceea ce se poate spune ca merita sa fie: un moment deosebit din partea unui Big 4.

Iar la ceea ce au aratat pe scena de la OST Fest sper sa-i mai vad la Bucuresti, de data aceasta intr-un concert numai al lor, pentru ca sunt o formatie care merita vazuta ori de cate ori urca pe scena.

Sa ne auzim cu bine de la urmatoarea cantare.

Cronica, aici.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: