Max (2015)

Mie-mi plac animalele. Tocmai de aceea mi-am spus zilele trecute că poate este vremea să mă mai uit la un film de profil. Am găsit unul cu câine inclus, război, dramă, ceva relații neclare plus un 6.8 pe IMDB, chestie care promitea măcar că pelicula nu este un eșec de proporții, ci poate unul mai moderat. Adică na, nu te așteptai să fie Hachiko, dar măcar ceva care să nu te dezamăgească.

Mno, filmul chiar este un eșec de proporții. Scenariul este mai previzibil decât faptul că Florin Tănase va rata, plictiseala este la nivelul celei care te cuprinde când vorbește Iohannis iar actorii, ei bine, aici am avut o mare surpriză, actorii-și interpretează rolul chiar mai prost decât cântă Tudor Chirilă.

Așa că am zis să vă spun eu asta ca nu cumva să repetați greșeala. Singura chestie utilă din filmul acela este Malinois-ul, câine care-i simpatic cu spume și de care mi-aș lua și eu dacă aș avea cum să mă ocup de el. Ei, mai am de așteptat până la pensie, dar vine ea și vremea aia.

PS – Nota aia de pe IMDB cred că-i dată la beție, altfel nu pricep.

IMDB

7 comments
  1. :))))))) apoi când nu-ți place, nu-ți place.
    apropo de hachiko, eu prefer de departe varianta japoneză celei americane. interesant este că am văzut-o alb negru, în copilărie, la tembeliunea de-atunci și m-a impresionat atât de mult încât mai țin minte și acum acele emoții.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.