luat la întrebări de Republica Culturală Chineză

Este unul dintre blogerii cu cel mai negru cer al gurii #sauceva :)) Deseori enervant în ce zice. Doar că, spre deosebire de alţii, el are argumente în ce zice. Nu mereu, fireşte, dar de regulă. Îl consider în continuare cel mai bun cronicar de rock de pe la noi. Deşi am momente în care îmi vine să dau cu halba de bere după el, nu alta… =)) Avem multe puncte de vedere situate în galaxii diferite, dar uite că se poate discuta şi aşa. Greu, dar se poate :))

Interviul de mai jos este prilejuit de faptul că Bogdan Liviu face parte din Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu, alături de alţi tovarăşi cu care o să ies la bere cât de repede. Până atunci ia riscaţi să citiţi ce zice musiu mai jos…

Cateva cuvinte despre matale, ca sa stie lumea care este scopul si durata vizitei in 2.0 :))

Scopul este simplu: schimbul de idei. Practic, asta e una din apele mele și râu mai învolburat pentru rafting-ul de idei ca online-ul românesc nu știu să existe. Durata? Aici e simplu: când mi-au dat ăștia ambarcațiunea mi-au spus că totul ține până nu mai reușesc să ies din apă :)

De ce ai ales sa participi la isprava cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu? Pe bune, ce ai urmarit, ce beneficiu ai vrut sa obtii?

Eu nu aleg. Niciodată. Eu sunt ales :) Lăsând gluma și exacerbarea ego-ului, chiar vorbesc serios, nu mi-am propus să produc vreo minune, pentru că sunt eu însumi una și este suficient :) Însă așa a fost să fie, și aici este meritul tău, pentru că mi-ai oferit subiecte de discuție. Mai departe… am vorbit, cum spuneam mai sus, de asta am nevoie. Și așa am ajuns la punctul acesta.

Ce asteptari ai de la intalnirea pe care o sa o avem cu toti membrii Comitetului?

Păi, în mod cert, va fi vorba de o atmosferă tovărășească, de caldă prietenie :) Mă rog, nu neapărat dusă la extrem, că sunt sigur că unii dintre noi nu ne iubim atât de mult pe cât ne place să lăsăm să se creadă. Dar sunt sigur că o să schimbăm idei frumoase. Și poate de la idei încropim și acțiuni.

1Una scurta si grea acuma: cu ce te ajuta pe tine blogul?

Mă păstrează în formă. Cam tot ce fac eu acum este legat de scris. Și acesta trebuie antrenat, la fel ca orice altceva. N-aș putea să aștern trei cuvinte pe foaie dacă nu aș fi pregătit pentru asta, mai ales că sunt obligat să o fac, duc și bani acasă din așa ceva. Când dresezi nervurile răsucite ale frazei, cum îmi place mie să spun, mișcările trebuie să fie extrem de ferme, chiar atletice. Așa că exersez. Uneori mai dur, alteori mai sentimental. Nu contează. Altfel, blogul este punctul central a cam tot ceea ce fac în online. Aici găsești și nopțile de concerte, și socialul în care mă implic prin poezie, și micile evenimente interne cărora le mai adresez câte un mișto. Uneori, recunosc, prea multe.

Cati ani de acum inainte te vezi bloguind?

N-am nici o idee. Treaba cu blogul este asemănătoare celei cu căsătoria. Te legi de ceva, la bine și la rău, și mergi înainte. Nu știi cât, nu știi până unde. Tot ce pot să spun este că relația mea cu blogul se va strica, fără doar și poate, doar din interior, niciodată din exterior. Așa cum este normal, de altfel, așa cum este normal și într-o căsnicie, că tot am făcut comparația asta.

Un mesaj IN EXCLUSIVITATE pentru cititorii chinezu.eu!

Să fiți iubiți sau urâți. Oricare dintre cele două sentimente este suficient să vă poarte înainte. Drama ar fi absența unuia.

Orice altceva mai vrei sa spui, caci promit sa nu modific nimic :))

Huooo Dinamo! :))) Trecând de asta, un 2014 liniștit tuturor. Și plin de tot ceea ce-și dorește fiecare de la el.

===

Interviul, pe RCC.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: