Rock’n Pasta: nu era rău…

Aseară am trecut pe la Rock’N Pasta. Plănuisem de multă vreme să trecem pe acolo, dar nu ne-a lăsat timpul. Prima idee fusese să mergem în Drumul Taberei, la Azzuro, dar soţia n-a avut chef să schimbe trei mijloace de transport până acolo.

Ce să spun?

Servirea cât se poate de promptă şi amabilă. Mâncarea a fost cât se poate de ok, şi asta include şi pizza pe care am luat-o acasă. Atmosfera degajată şi aici am avut surpriza să văd că trattoria nu este populată de personajele care credeam că o vor popula ţinând cont de zona în care se află. Muzica se auzea exact atât cât este nevoie să nu deranjeze şi să poţi purta o discuţie. Pe televizoare rulau meciurile momentului. Trei din ele erau pe Bayern Munchen-Bayer Leverkusen, două pe Gaz Metan Mediaş-FC Vaslui. Desigur, cu sonorul oprit, că doar nu este atât de mare nevoie de comentariu ca să înţelegi meciul.

Preţurile sunt puţin spre cele de centru, dar păstrează o anume decenţă. Ţinând cont de zonă le pot considera puţin cam ridicate, însă ţin cont de faptul că nu discutăm nici de terasa de la Cora şi nici de vreo bodegă ascunsă între blocurile gri, cum se mai găsesc prin cartier.

Eu m-am simţit bine. Nu ştiu dacă să vă recomand ţinând cont că fiecare are gusturile sale, dar dacă vă nimeriţi pe Lujerului 40, vizavi de Plaza şi vedeţi Rock’N Pasta…vă pot spune că nu moare nimeni acolo. Ba din contră. Eu am să revin, mai ales că prin Militari nu găseşti prea multe oferte în materie de petrecut ceva timp departe de casă, la masa altora. Şi vorbesc de timp agreabil, din toate punctele de vedere.

LE – Nu mai există sub acest nume, a mai schimbat câteva de atunci. Acum se cheamă altfel, prețurile sunt mari, la ei nu am mai intrat decât o singură dată, nu se putea plăti cu cardul, cică nu le mergea, am ieșit. Poate și de aici desele schimbări de nume…

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.