Jerry’s Pizza: nu știu de ce am venit, sigur nu știu când mai vin

Până acum câteva zile nu am trecut pe la Jerry’s Pizza. Nici nu am comandat de la ei. Foarte greu iau drumul unor chestii la care consider că apelează majoritatea, pentru că exact de majoritate mă feresc. Ei, dat fiind că au apărut la Auchan Drumul Taberei am zis să trecem pe-acolo și să mâncăm ceva.

Spre disperarea unora…sunt un mare amator de carne. Așa am fost crescut și așa mă văd, atât cât mi-e dat să fiu. Așa că eu am luat strips cu sos alb și wedges, iar doamna meniu strips, cu rings și coleslaw, alături de sos barbecue.

Să le luăm pe rând.

Wedges erau ceva care aveau acest nume doar pentru că arătau ca atare. Altfel erau niște chestii fără gust, imposibil de salvat atât cu sosul alb (am înțeles că iaurt+usturoi), cât și cu ăla barbecue.

Strips…apoi…probabil că ăsta a fost cel mai jenant preparat din carne mâncat în viața mea. Nici un gust, nici un miros, pur și simplu niște chestii aruncate acolo, ca să fie. N-au reacționat nici ele la vreunul din sosuri, așa că am lăsat o parte din porție nemâncată, ceea ce vă asigur că nu mi se întâmplă. Încă mă gândesc dacă treaba aia era făcută din plastic sau carton sau dacă, probabil și mai bine, provenea din pui crescuți la sol, cu baterii.

Rings…au decis să fie la fel. Da, erau rotunde. Altfel, fade. Băi, dar nu fad în sensul în care mai simți ceva din ele. Nu. Zero. Barat.

Sosurile erau singurele lucruri care mai spuneau ceva. Iar ăla barbecue era peste sosul alb pe care l-am ales eu, deși nici ăsta nu era rău deloc. Poate că Jerry’s Pizza ar putea să ne dea la meniurile astea și o felie de pâine pe care să le întindem, căci așa am reuși să avem pe masă și ceva care să aibă gust.

Salata, coleslaw cum îi spun ei, nu era nici pe departe ceva care să încânte. O chestie fără gust aruncată într-o treabă din plastic, dar care a avut totuși rolul de a atenua cumva efectul celorlalte produse. Pentru asta merită lăudată. Altfel am mâncat salată mai bună și mai ieftină în multe spelunci ordinare, din punct de vedere negativ al cuvântului, că ordinar poate însemna și obișnuit.

Per total a fost o jale imensă. Cumva mă bucuram că sunt la două stații de mine. Când ne-am ridicat de la masă ne-am gândit să ne întoarcem cândva și să vedem și cum este o pizza de-a lor. Nu am să mai fac asta. Nu am curaj. Dacă nu ești capabil să faci un amărât de strips să aibă gust eu nu am ce să mai caut pe acolo, că mi-e clar că un amestec de brânză este probabil ceva ce te depășește cu mult.

Pentru mine Jerry’s Pizza merg la capitolul localurilor (sau cum vreți să le spuneți) care-și bat joc de consumatori. Am plătit, am aflat asta, la revedere.

8 comments
 1. Așa se întâmplă în loclurile din malluri. de exemplu, am luat clești de crab, să vedem cum sunt la noi. băi, oribili la gust. si scumpi rau. 3 craci d-aia 8 lei. si stiu ca mi-au placut in cipru, cand am basculat vreo 20 de bucati si mai ceream…

  • M-aș mira ca dacă aici au apucăturile astea să aibă altele în altă parte. Și pana mea, ăsta nici nu este Mall, e un Auchan construit care are spații și pentru alte chestii. Greu să-i spun mall 🙂

 2. Mol ii spunem noi, ca suntem mai de la tara.Denumirea corecta e de galerie comerciala.
  Cat despre pizza si alte gustari de la Jerry, n-am avut ocazia sa le degust.Dar acum ca stiu de la tine cum sta treaba, am sa-i evit.
  Deja suntem 2, daca mai convingem inca 50-100 crezi ca or sa-si inchida pravalia ?

  • Aia de la Auchan-ul ăla sigur, că n-am văzut să fie cozi. Altele, slabe șanse, mai ales că sunt printre principalii livratori de pizza, din ce-am înțeles.

    • În mod cert așa trebuie să fie. Sunt curios dacă Mc și KFC nu se duc și ei pe partea asta de domiciliu. Știu că nu o fac niciunde, dar noi suntem deosebiți. Mc mi se pare că livrează cu unul din punctele sale, dar pe o distanță de sub 1km, parcă.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.