ieri şi azi, pe două roţi

IERI.

Am decis să facem o tură până-n Herăstrău. În principiu, la dus am ales ruta Sudului-Parc Tineretului-Timpuri Noi-Mircea Vodă-Udrişte-Carol-Batiştei, cu ieşire la Romană, pe străduţele adiacente, pline de case uneori frumoase, apoi Victoriei-Kiseleff. La întoarcere am venit pe Aviatorilor şi apoi drept, până-n Centrul Vechi, unde am stat la o bere. Şi de unde am plecat cu metroul, pentru că Mihaelei i s-a spart camera pe spate. Mneah, băieţii dau cu sticlele de pământ, pe Covaci erau vizibile suficiente cioburi, nu făceai mulţi paşi fără să dai de ele.

Biciclitul este bun doar de la Romană în sus şi invers. Tot ce a fost până acolo, la dus, şi de acolo în sus, la întors, e o mizerie sinistră. Gen, piste care nu există, străduţe cu maşini un de parchează fiecare cum crede de cuviinţă, bipezi care se sperie de bicicletă deşi trece la 5m de ei. În parc, fiecare pedalează cum crede, terasele de fiţe sunt la locul lor, de asemenea tot la locul lor sunt şi ăia care cred că dacă varsă tone de bani pe haleală, îmbrăcaţi în cămaşă şi cu ochelari de soare, sunt mai aparte. Apropo, ce pana mea de obicei e ăsta să mănânci având ochelarii de soare pe ochi?

I-am văzut şi pe protestatarii pro-Craiova, dacă ştiam că iese cu omor mai stăteam puţin să văd spectacolul.

AZI

Azi a fost mai simplu. Drum la Decathlon Berceni, să pun cameră, eu nu am încă nici scule, nici nu am încercat de unul singur, deşi sunt sigur că nu e cine ştie ce. Apropos, super băieţii de-acolo. Şi câteva biciclete cu care aş fi plecat acasă. Dar am plecat tot cu a Mihaelei.
După aia, prin Orăşel, Tineretului şi prin parcul de la fosta Casă a Pionierilor. Din două DHS Adventure s-au făcut patru, că au venit şi sor-mea şi cumnati-miu, aşa că am trecut şi pe vizavi, prin Carol.  M-am întorc cam pe acelaşi traseu, în afara aglomeraţiei nimic deosebit. A, sus, în Orăşel, duduie grătarele şi mirosul de mititei şi cârnăciori reuşeşte de multe ori să-l bată pe ăla de natură.

Şi l-am întâlnit pe Animaloo. Solitar, aşa, cum îi şade bine unui animal de pradă. Ne-am zis că un fotbal şi o bere. Să vedem unde şi când.

6 comments
  1. Animal00 este un pradator care se aseamana cu velociraptorul, asta insemnand ca, de multe ori, se foloseste de velociped in cautarea prazii. De obicei vaneaza pe-nserat, insa nu se da in laturi sa vaneze si ziua, mai ales in ‘uichenduri. Tipuri de prada preferata: bere, uischi, vin, rom, rachiu, tuica de zalau sau din prune bistritene, nu se da in laturi nici de la guacamole, rata pe varza cu porocala-n clont, homari trasi in ciocolata, rondele de caracatita precum si diverse prajeli. Animal00 este atras in mod special de satane, el fiind intalnit foarte des in conditiile de satane mixate cu beri. Dujmanii naturali ai velociraptorului Animal00 de prada tot, sunt hipstarii corporatisti, hipsteri care incearca sa-l ameteasca cu harfe si dume corporatiste, fara nici un rost, fapt pentru care, de obicei, dupa ce-si consuma prada, animal00 supune hipsterii corporatisti la rele tratamanete. Sa-i fie de bine!

  2. cu schimbatul camerei nu e cine stie ce. Joi m-am trezit cu pana pe spate, vineri am fost doar cu roata din spate sa imi schimbe cineva camera (nu stiam cum anume sa procedez, desi youtube-ul e plin de filmulete care iti explica pasii)… Sambata am dat fuga pana in Izvor unde erau cei de la Portocala mecanica si niste magazine de biciclete, care te ajutau sa iti reglezi bicicleta, sa iti mai umfli rotile si….. am facut din nou pana. Aceeasi roata. Dar mi-am schimbat singura camera. Nici nu prea ai nevoie de cine stie ce instrumente, eu am folosit un cutit cu varf bont ca sa scot cauciucul si o pompa buna.

  3. @Adreea Laciu, he he, ma bucur mult ca ti-o placut 😀 (cu mentiunea ca Animal00 ii mult mai simpatic decat descrierea).

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.