Gata cu CATV-ul :)

Ieri mi-am făcut în mod special drum prin Crângași, pentru că doar acolo puteam rezilia contractul CATV într-o zi de sâmbătă. Așa că am semnat frumos și aștept cu drag ca de la 1 iulie să nu mai plătesc din buzunarele mele mizerii de posturi cum sunt Antenele, Acasă, Euforia sau toate sinistroșeniile alea muzicale de la care mă cuprind durerile de cap dacă ascult mai mult de 5 minute. Canalele de manele și cele de țărănii muzicale nu le mai pun la socoteală…

Cum de luni de zile nu ne uităm decât la History, Digi 24 și cele trei DigiSport, pe care le vom vedea frumos și de acum încolo prin intermediul DigiOnline, și cum televizorul nu mai era deschis de luni de zile în afara clipelor în care mai treceau prietenii pe la mine să vedem vreun meci mai important, consider că nu am pierdut nimic, ba dimpotrivă.

Aștept, poate cei de la HBO GO vor da drumul la înregistrări pentru toată lumea, că nu aș avea probleme să le plătesc un abonament lunar.

Trecând de asta, pariez că viața fără televiziune, mai ales când vine vorba de televiziune românească, va avea un alt parfum.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: