4 comments
  1. Pai na, go for it :). Nu vad ce o opreste pe persoana respectiva sa plece in Paris si sa se angajeze la McDonalds de exemplu…. Nu e nici o filozofie sa pleci undeva si sa fii sarac, mai dificil este sa pleci si sa obtii un standard de viata comparabil cu cei de acolo.

    • Asta e clar. Numai că, uite, am fost eliptic, treaba nu se referea la standard de viaţă, ci la alte lucruri. La societate, în general. Să spunem, la puţină demnitate şi responsabilitate pentru cetăţean, zic 🙂

  2. Am inteles man la ce te-ai referit si sunt convins ca si tu te-ai prins unde bateam eu. Dar, daca vine vorba de bogatie, cred ca este mai bine sa fii bogat in Romania decat in Franta. In Romania dupa cum vedem zi de zi bogatii fac ce vor in timp ce in Franta toti sunt egali in fata legii.

    • Uite un punct de vedere care merită luat în considerare. Mă rog, asta dacă eşti genul de om care să ia în considerarea şi asta 🙂 Corect. Aici poţi să ucizi şi să te plimbi liber pe stradă, gen puradelul ăla care spulberă vieţi cu maşina şi n-are nici o problemă.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.