Echipa Bloggerilor trece la pas de PMB

Știți de ieri, că v-am spus, că aseară urma să intrăm pe teren cu Primăria Municipiului București, într-o partidă care, câștigată, ne ducea pe primul loc al clasamentului.

Cum a fost meciul? Păi un asalt cap-coadă la poarta Primăriei. Nu cred că au reușit să ajungă de mai mult de patru ori în careul nostru și, când au făcut-o, au trecut pe-acolo doar ca să vadă că există, pentru că alte probleme nu ne-au pus. Iar portarul lor a fost într-o zi mare: pe lângă cele opt goluri luate mai putea lua încă vreo șase dacă mingea fie nu se lovea pur și simplu de el, fie nu trecea pe lângă el și ieșea în aut. Pentru că ocaziile au curs, nene, mai ceva decât curge Dâmbovița de la Crângași în jos. Sincer, portar cu asemenea noroc eu nu am mai văzut 🙂

Și am reușit să marchez și eu primul meu gol pentru Echipa Bloggerilor, lucru întâmplat prin altruismul de zile mari al lui Pandutzu. De unde se vede că poate exista o colaborare perfectă între un câine și aurolac. În plus, a fost o colaborare între atacanții a două dintre cele mai simpatice echipe prezente la Cupa Bloggerilor, CF Hal’Ba și Echipa Mahmură 🙂 Plus că am mai avut o ocazie. Ah, dacă marcam și din aia…

După care, desigur, am tras pe dreapta în urma reactivării unei întinderi cu care se pare că nu mai termin. Cred că am să iau drumul doctorului, că nu se mai poate.

8-1 după un meci în care colegii mei parcă jucau cântând și în care le-a ieșit aproape totul, punându-ne pe toți în postura de a putea marca și de a ne simți bine.

Bravo, oamenilor!

Și clasamentul, pentru conformitate. Grupa D.

 

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.