Echipa Bloggerilor – Mediafax 5-7

Se vede treaba că şi pe la noi, pe la bloggeri, se poartă ce se poartă în fotbalul mare. Recte, echipa a ajuns la a doua înfrângere, relaxată deja de faptul că este oricum calificată în faza finală a competiţiei.

N-a fost un meci greu, cel puţin aşa l-am văzut eu de pe margine. Şi au fost câteva situaţii când am fi putut să punem piciorul în prag şi să trecem de Mediafax, dar asta este, fotbalul nu este întotdeauna cum ne-am dori să fie. Însă se poate spune că echilibrul din teren s-a văzut chiar şi la final, când au dispărut ca prin miracol certurile de la prima înfrângere, lăsând locul unei cutii de bere savurată de toată lumea. A fost, aş spune, un 5-7 vesel, cu o echipă care a sosit să se simtă bine de vreme ce rezolvase de acum două meciuri problema calificării.

Per ansamblu, oricum, echipa s-a mişcat bine chiar şi în condiţiile în care au lipsit ceva jucători din trupa de bază, care sper să fie pe teren la semifinale şi finală, pentru că va fi nevoie.

În semifinale s-au calificat, pe lângă noi, Intact, Loteria Naţională şi Mediafax, urmând să vedem, după ultimele meciuri din turneu, care este echipa cu care vom juca. Ultimul meci pe care-l mai aveam de disputat este câştigat cu 3-0, echipa TVR-ului neprezentându-se la absolut nici unul din meciurile turneului.

O cronică mai lungă puteţi accesa aici.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.