Echipa Bloggerilor – Mediafax 5-6, în finala mică

Echipa Bloggerilor a visat la locul al treilea, ba aş spune că a făcut asta cu ochii deschişi şi că a fost la un pas de el. Din nefericire, aşa a fost să fie, iar bloggerii termină pe locul al patrulea al unei competiţii care nu a fost deloc uşoară, după un meci despre care eu aş spune că a avut momente care pot fi socotite cel puţin halucinante.

Poate că v-aţi obişnuit cu o mică analiză a partidei din partea mea. Ei bine, de data aceasta ea va lipsi. Va lipsi pentru că nu are rost să o scriu. Lucrurile au fost cum au fost şi probabil că vor sta la fel şi data viitoare, aşa că rândurile mele nu vor schimba nimic. Am înţeles multe azi şi prefer să păstrez toate aceste multe pentru mine.

Rămânem cu o amintire plăcută, aceea a participării în Grupa Media a Campionatului de Fotbal pentru Companii, cu zile în care ne-am adunat şi am mai schimbat, pe lângă o minge, şi o vorbă şi cu acele câteva clipe în care am putut spera. Şi a fost frumos.

Pe lângă asta, eu rămân cu gustul amar al faptului că am fost, probabil, singura echipă care nu a dispus de fani în cele două zile ale semifinalelor şi finalelor. Undeva am fost sigur că aşa va fi. Cauzele gratuite nu produc buzz şi awareness. Am reprezentat blogosfera şi, în aceste zile în care ne-am adunat pe terenul de la Sud Arena, blogosfera a fost inexistentă.

Gata. Pe data viitoare.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.