Echipa Bloggerilor – Loteria Naţională 4-6

Debutul meciului nu m-a surprins, pentru că l-am mai trăit. Două goluri rapide ale adversarilor şi, ca şi altă dată, Echipa Bloggerilor era pusă în situaţia de a pleca de la minus.

La pauză se făcuse 1-2. Apoi Echipa Bloggerilor a egalat şi a urcat la 4-2, în urma a vreo 8-10 minute de joc excelent. Personal îmi făceam socotelile că dacă băieţii o ţin tot aşa se ajunge din nou la 13-2. Nu a fost să fie.

Pe fondul unei relaxări intervenite prematur, Loteria Naţională a redus din handicap, ceea ce a cam turnat plumb în picioarele bloggerilor. Lipsită de un mijloc puternic, lucru întâmplat din cauza unor absenţe din prima garnitură, echipa a ales calea Stelei la Middlesbrough, adică o retragere instinctivă în apărare, în încercarea de a păstra avantajul firav. Iar acest lucru rar scapă nepedepsit, astfel că Loteria a egalat şi a dus meciul la 6-4, după o suită de greşeli în apărare.

Astfel, Echipa Bloggerilor a ajuns la prima înfrângere din Grupa Media.

Următorul meci, pe 5 iunie, în compania celor de la Mediafax, ultimul, cu TVR, fiind probabil deja câştigat cu 3-0 pentru că echipa postului naţional nu şi-a făcut până acum apariţia la vreun meci.

Cronica oficială a meciului, aici.

2 comments
    • Sigur :)) Eram acolo, aş fi plecat şi eu cu ceva, şi nu ştiu să fi făcut asta. Măcar de ne-ar fi spus ce iese la 6/49 săptămâna asta :))

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.