Echipa Bloggerilor joacă finala mică

4-4 şi 4-6, acestea au fost rezultatele pe care Echipa Bloggerilor le obţinuse în faţa Loteriei Române în meciurile din grupe. Tocmai de aceea semifinala aducea a 6/49, de vreme ce ambele echipe demonstraseră anterior că au forţa de a se impune.

Bloggerii au condus cu 1-0, 2-0 şi 3-2. Şi aici s-a rupt filmul. Pe fondul unor greşeli aproape copilăreşti, Loteria şi-a făcut numărul. 3-4, 3-5, 3-6. Apoi 4-6, pentru ceva speranţe pe final de meci, dar imediat un 4-7 care a lămurit definitiv meciul.

De ce acest rezultat?

În primul rând pentru că nu am avut mijloc. Între defensivă şi ofensivă nu a avut cine să construiască, iar Echipa Bloggerilor nu are jucătorii necesari pentru a presta jocul de azi, adică aruncarea aproape disperată a balonului în careul advers.
Apoi, pentru că individualul tinde să depăşească echipa. Mai precis, în clipele când lucrurile se clatină, echipa se rupe, iar jucătorii cheie joacă mai puţin ŞI pentru colegii lor, încercând să rezolve singuri ecuaţia meciului. Şi aceasta nu apare uşor, drept dovadă ultimele meciuri.
Nu în ultimul rând pentru că în momentele de cumpănă echipa se pierde. Tremură. Am mai făcut comparaţia cu partida Middlesbrough-Steaua şi este perfectă. Dintr-o dată trupa se strânge în apărare, încercând să păstreze avantajul în loc să iasă la joc şi să-l mărească, pentru că a dovedit că poate asta. Personal nu mă miră. Aşa joacă toate echipele româneşti şi aşa vor juca mereu. Aceasta va fi boala de care vor suferi toate, ciupeala. Când există o miză, aceasta este principala strategie.

Trecând de toate acestea, mâine vom juca finala mică, în compania celor de la Mediafax care au pierdut la mare luptă semifinala lor cu Intact. Tot la Sud Arena, tot de la ora 11.00 şi, desigur, tot un meci la care vă aşteptăm să ne susţineţi.

Ne aşteaptă locul 3, zic eu :) Campionatul de Fotbal pentru Companii, Grupa Media, trebuie să se încheie cu noi pe podium :)

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: