Echipa Bloggerilor a trecut și de RTC

A treia etapă a Romanian Corporate Sports 2013 la fotbal a programat, aseară, meciul cu RTC.

Prima repriză le-a aparținut celor de la RTC. Parcă gripat de ceva necunoscut, mecanismul Echipei Bloggerilor a refuzat să funcționeze așa cum o poate face. Și acest lucru le-a permis celor de la RTC să ia avans pe tabelă și să presteze un joc departe de a fi bun, dar care a fost suficient pentru a ne surprinde în dese rânduri. Pe lângă golurile înscrise, RTC mai putea marca de câteva ori, dar din fericire lucrurile au rămas doar la stadiul de “mai putea”.

În schimb, a doua repriză a fost cu totul alta. Intrați în teren pe fondul unui handicap de scor care părea a atârna destul de greu, bloggerii au schimbat încet, dar sigur, fața meciului. Practic, aș spune că în a doua repriză RTC nu a reușit să treacă de mai mult de trei-patru ori de mijlocul terenului, și atunci fără să pună mari probleme. Așa că a început cursa nebună după egalare. Pe lângă faptul că aceasta s-a produs, Echipa Bloggerilor și-a creat și multe alte ocazii din care putea marca golul sau golurile care să aducă victoria.

Însă nu a fost să fie. Nu a fost să fie până în ultima fază a meciului, căci exact aceea a fost aleasă de bloggeri pentru a tranșa meciul. 4-3 și, imediat ce mingea a fost repusă la centru, s-a fluierat și finalul partidei. O tensiune care a fost eliberată într-o singură clipă, după un meci care ar fi putut fi mult mai ușor. Însă știm deja, totul e bine când se termină cu bine, așa spune una dintre vorbele cu care strămoșii noștri au decis să ne doteze bagajul genetic.

Dacă doriți o altfel de comparație, aș spune că jocul din prima repriză al Echipei Bloggerilor poate fi asemănat cu Concertul pentru pian numărul 2 al lui Camille Saint-Saens, molatec și ușor de depășit, în timp ce repriza a doua a semănat mai bine cu Walkürenritt al lui Richard Wagner. Adică un asediu la poarta RTC, la început vesel, apoi crâncen, pentru ca pe final să devină aproape disperat, transformându-se în ultima clipă în acel gol care menține Echipa Bloggerilor neînvinsă în competiția Romanian Corporate Sports.

4-3 cu RTC, după 4-2 cu Oracle și 3-0 cu Medlife.

Și să ne auzim cu bine de la meciul următor.

Pentru cine vrea să citească și cronica oficială, poftim.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.