distracţie de taximetrist

Ca şi-n anii trecuţi, distracţia maximă a taximetristului fără creier este să treacă la 20 cm de biciclist, uneori şi mai puţin, şi să tragă brusc dreapta de volan, cât să te facă să te agăţi disperat de frâne. După care să se uite la tine şi să râdă ca idiotul.

Felicitări, centaurilor.

Celorlalţi, colegilor de bicicletă, le sugerez să verifice la sânge sistemul de frânare. Dacă nu e decent, mai bine staţi acasă, lăsaţi drumul liber sau alegeţi trotuarul.

10 comments
 1. azi un tip a vrut sa parcheze prin mine, aproximativ.
  Uneori ma gandesc sa imi iua box, nu de alta, dar exista persoane carora le e cald cu geam la masina si dinti in gura…aparent
  Din fericire nu imi iau

  • Ieri l-am văzut pe un idiot care a dat cu spatele. Desigur, a dorit să iasă cu jeep-ul direct pe trecerea de pietoni, drept pentru care a considerat că şi pietonul aşezat chiar în zona spatelui maşinii sale trebuie împins pe trecere. Am rămas blocat, credeam că nu văd bine. Aşa că nu mă aştept la respect de la nimeni. Dar este posibil să-mi iau un spray paralizant, măcar să-i distrez pentru câteva minute. Iar taximetriştii sunt cea mai imbecilă naţie de şoferi posibilă. Alta nu poate fi, cred că firmele de taximetrie recrutează şoferi de la aşezămintele pentru ăia cu nevoi speciale.

  • Eu sunt convins de asta de multă vreme. Nu există reguli şi fiecare interpretează cum vrea carosabilul. Ce reguli, ce atenţiem ce respect pentru ceilalţi din trafic! Sper doar să am în continuare reflexe bune, că oricum frânele mi le verific la fiecare ieşire din casă. A, şi să am puţin noroc, uneori sunt sigur că doar el te mai poate ajuta.

 2. Din cauza unor bizoni gen, mi-am donat bicla!
  Off topic: oare dacă aş monta un sistem la roţile din spate, tip “sfâşie tabla bizonului”- copie fidela car de luptă egiptean – , aş fi în culpă?!

  • Probabil că da. Întotdeauna TU eşti vinovat 🙂 Eu încă mai rezist pe ea, în fiecare an de-abia aştept să vină sezonul ca să pedalez. Din nefericire se pare că aştept asta în ţara greşită.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.