Din drum #96

Chelsea Wolfe – Birth of Violence (2019)

Un album pe care l-aș cataloga de alternativ, dar care dispune și de ceva elemente de darkwave sau gothic metal. Nu este nici pe departe zona mea de distracție, dar trebuie să spun că albumul nu mi-a displăcut. Are și câteva pasaje mai lirice, liniștitoare, are și chestioare mai ritmate, eu zic că poate fi ascultat măcar o dată. Chiar nu cred că veți regreta dacă treceți peste el.

Ghost – Seven Inches Of Satanic Panic (2019)

Un EP de două piese al celor de la Ghost, trupă pe care sper să nu fie nevoie să o prezint mai ales prin prisma faptului că a deschis pentru Metallica la București. Nimic deosebit la el, două piese care sună a Ghost și vorba aia, parcă asta ai și vrea de la așa ceva. Eu zic să ascultați, băieții au idei, asta chiar dacă nu găsesc de fiecare dată cea mai fericită metodă de exprimare.

Dan McCafferty – Last Testament (2019)

Cunoscut cel mai probabil ca solist vocal sau fost solist vocal al trupei Nazareth, Dan iese de data asta la rampă cu un album solo. Care mie personal nu mi-a plăcut deloc. Nu mi-a plăcut mai ales pentru că încearcă să reproducă ideea din spatele Nazareth și treaba asta nu-i iese deloc bine. Eu nu-l recomand, nu are nici cap, nici coadă, este plictisitor.

Block Buster – Losing Gravity (2019)

O trupă finlandeză care se înscrie fără probleme în zona de hard-rock cu ceva elemente de heavy-metal. Nu este un album prost, dar este acel album care la final nu te lasă cu prea multe. Nu sunt multe idei noi acolo, alea care sunt au parte de un tratament mai neatent decât trebuia, la final îți spui a mia oară că da, pe zona asta s-a scris ce trebuia scris, altceva nu are ce să se mai scrie. Nu recomand.

Tom Keifer – Rise (2019)

Ei, bine-ai revenit, Cinderella man! Primul lucru care-ți sare în ochi, sau urechi, este că Tom nu mai este chiar acel Tom de care știam noi. Forțează în multe locuri, se vede clar asta și nu-s sigur că e bine ce face. Acum, albumul nu este nici bun, nici rău, este un Keifer așa cum ar trebui el să fie, e cam ceea ce ai aștepta. Eu recomand o ascultare măcar pentru vremurile trecute, chiar nu are cum să strice.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.