Din drum #91

Skeletal Prison – Condemned To Flesh (2019)

Primul album al unei trupe americane de death combinat cu ceva thrash. Nu are idei deosebite, nu sare-n sus de inventivitate și tehnică, dar cu toate acestea este un album curat de ceea ce trebuie să fie așa ceva. De la cap la coadă este dus cum trebuie și deși nu este genul meu preferat, eu aș spune să-i dați o ascultare, că băieții au măcar minime lucruri de spus pe-acolo.

Synteleia – Ending of the Unknown Path (2019)

Tot un album de debut, de data asta al unor greci. Ce am auzit eu acolo este ceva death-metal de ani ’90, perioada când am putea spune că genul era la putere. Am detectat ceva Septic Flesh, ba chiar și ceva Rotting Christ, dar mai este ceva până ce trupa asta va avea strălucirea pe care ar putea să o aibă. Una peste alta eu îl recomand, chiar a fost o surpriză plăcută pentru mine. Luați și băgați.

Sonata Arctica – Talviyö (2019)

De cum a început mi-am și spus că devine o cauză pierdută, dar na, am început ceva, termin. Și exact așa a fost să fie, cum mă așteptam. Lălăiala caracteristică genului, poate și trupei, una cu care nu mai sunt chiar prietenos de multă vreme. Drept urmare albumul a trecut la fel cum a venit, pe ritmuri de power, fără să-mi lase nimic ca amintire. De aia zic că poate nu-i neapărat să-l ascultați.

Status Quo – Backbone (2019)

Și uite așa m-am întors în timp, cel mai probabil cu niște ani înainte de a mă naște. Vă spun de pe acum, acest Status Quo mi se pare slab față de ceea ce a oferit deja trupa. Dar este delicios prin faptul că încearcă să imite același sound, aceeași abordare, aceleași teme, aceleași tot ce se poate imita. L-am ascultat zâmbind, a doua oară nu o mai fac. Recomandat pentru parfum, atât.

Iggy Pop – Free (2019)

Excelent album. Un deliciu a fost să-l ascult, de la un cap la altul. Mi-a plăcut de mamă-mamă. Iggy aruncă mai tot ce poate în joc și partea bună este că mai și poate. Rar am văzut un asemenea album de la un artist cu o asemenea activitate. Eu zic să nu-l ratați, ar fi păcat, e bun nene, e bun rău de tot. Așa mai da, să tot asculți muzică.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: