Din drum #90

Imperium Dekadenz – When We Are Forgotten (2019)

Black metal, cam asta se vrea acest album al germanilor. Și reușește să fie, ba chiar și un pic melodic pe ici, pe colo. Ideea generală este că din nefericire îi lipsește aproape de maximum minima inventivitate de care ar trebui să dea dovadă un nou disc, așa că-i cam plictisitor. Eu personal nu m-aș atinge a doua oară de el sau de ceva de la băieții ăștia. Timp pierdut.

Black Belt Theatre – Power Petting (2019)

Un album de hard-rock cu ceva mici apucături de heavy și cu un parfum al anilor în care genul ăsta includea și puțin progresiv, psihedelic, ceva pe-acolo. N-a ieșit nimic deosebit din el, de altfel pe zona asta clar s-a spus tot ce se poate și cei care mai au ceva de spus sunt tot veteranii. Un album care curge liniștit, cumva simpatic, dar cam atât, alte calități nu are. Nu-l recomand.

Jimi Anderson Group – I Belong (2019)

Un hard-rock un pic mai spălat și mai de ascultat, sosind de data asta de la britanici, adică de la unii care chiar au legături serioase cu genul muzical respectiv. Acum, nu avem parte de vreun album de excepție, departe de așa ceva, și nici măcar de unul foarte bun. Dar este un album decent, cu calitățile sale, care cred eu că merită măcar o ascultare. Nu că pierdeți ceva, dar este posibil să placă.

Coffin Hunters – The Fire Knight (2019)

O combinație între hard și heavy, amintind de Iron Maiden și având la voce un tip care seamănă pe alocuri cu Blaze Bayley. L-am ascultat aproape distrându-mă, oamenii chiar se chinuie să vină cu ceva acolo unde s-a cam spus totul. Nu iese cine știe ce din asta, dar eu zic să dați o ascultare, e un parfum acolo care poate să vă placă. Merită o ascultare, serios.

Mystagogue – And The Darkness Was Cast Out Into the Wilderness (2019)

Black metal olandez, care va să zică. Ce să zic, e forjă serioasă ce-i aici, bagă băieții ca MIG-ul, nu vor să lase nimic la întâmplare, să cruțe nimic. Desigur, este un album destinat doar celor care vor să asculte de gen, pentru cei care-s pe alte zone muzicale, mai normale sau mai liniștite, este de evitat, strică la ten. Nu aș repeta experiența, dar nici nu zic că-i cea mai slabă treabă auzită.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.