Din drum #89

Entombed A.D. – Bowels of Earth (2019)

Albumul ăsta este exact ce te-ai aștepta să auzi de la Lars Göran Petrov și ai săi. Death metal în binecunoscutul deja stil Entombed și Lars, cam cu ceea ce trebuie la el, numai bun de ascultat pentru fanii genului, trupei sau personajului. Nu spun că am sărit în sus de bucurie, doar că este un album cinstit al genului și merită trecut măcar o dată peste el. Simpăticuț, așa, în ce zice el acolo.

Elvenking – Reader of the Runes – Divination (2019)

Am trecut cu greu peste album, dar până la urmă eu mi-am căutat-o. Mno, am găsit-o. Ce nu am găsit la acest album este ceva care să mă atragă la el, ceva cât de mic, doar să fie acolo. A fost genul ăla de experiență inutilă, experiență după care rămâi și te întrebi de ce continuă unii să scoată albume când nu au nimic de zis pe ele. Eu personal nu-l recomand, m-am plictisit de mama focului cu el.

Saint Deamon – Ghost (2019)

Alt album de power, aproape la fel de slabe ca multe din celelalte ascultate. Repetitiv, pe alocuri enervant de repetitiv, construit parcă în grabă, fără să urmărească o idee generală a albumului, lipsit de mari idei, lipsit de vreo mare tehnică. Pe scurt, plictisitor și anost, nerecomandabil pentru absolut nici un fel de motiv. Evitați-l, nu pierdeți nimic.

Visions of Atlantis – Wanderers (2019)

Ăsta este niște power metal mai simfonic, behăit de o formație din Austria de o tipă a cărei voce mi-a adus cumva aminte de Anette Olzon, tanti aia cu care eu zic că Nightwish au făcut o mare prostie. Nimic deosebit nici pe acest album, ba chiar am avut senzația că nu se pricep deloc să-i imite pe alții. Evitați, e păcat să pierdeți timpul, lucrurile s-au tranșat deja pe zona asta.

Killer Khan – Bedeviled (2019)

Ceva care se dorește un heavy-metal cu ceva influențe din zona doom-ului, dar nu foarte multe. Nu este chiar cea mai slabă nebunie pe care am ascultat-o în ultima vreme, dar nici nu am sărit în sus de bucurie. Mno, nu aș recomanda-o, oricum ați face nu văd cum ați evita plictiseala care se instaurează sau clipa în care auziți ceva a la Black Sabbath, dar mai prost. Așa că treceți peste acest album.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.