Din drum #87

Crobot – Motherbrain (2019)

Niște stoner diluat cu ceva hard-rock, și toate astea sosind de la ceva americani. Apoi, aș spune că puteți trece liniștiți peste așa ceva, ar fi inutil să ascultați. Stoner se face și pe aici și cred că se face mult mai bine decât am auzit eu pe discul ăsta. Un album insipid, inodor, incolor, fără nimic care să-l facă să însemne ceva, să ofere ceva. O chestie acolo, scoasă ca să fie.

Astralium – Land of Eternal Dreams (2019)

Deja pe zona asta de simfonic metal nu prea poți să mai scrii cu cuvinte frumoase. Așa că avem aici de-a face cu o labă de album. Este atât de prost încât trupele de power ar putea fi considerate geniale, oricare dintre ele. Cât despre vocea doamnei, aici prefer să nu mă pronunț, dar este jale mare. Am o tanti la bloc, strânge gunoiul, am auzit-o cântând, e top. Evitați. Vorbesc serios.

Nemesea – White Flag (2019)

Simfonic combinat cu gothic combinat cu metal. Ce iese din asta? Greu de spus. Ce este și mai greu de spus este de ce toate doamnele se cred Tarja. Că na, asta le aduce la ideea de a fi soliste și ele nu sunt. În rest aș spune că am trecut peste un album fără pic de atractivitate, inventivitate și orice altceva, album care nu cred că produce vreo problemă dacă nu este ascultat.

Ivory Tower – Stronger (2019)

Power metal, combinat prin unele locuri cu ceva apucături progresive. Este drept, nu multe, nu foarte bine, că na, băieții nu se pricep la așa ceva. Ce iese este exact ceea ce vă așteptați să iasă de la așa ceva, o glumă sinistră, o ceva ce nu poate fi explicat, pe unele locuri chiar o jignire la adresa muzicii. Nu recomand nici rugat. Evitați, o să fie mai bine așa.

Stone Brigade – Madman’s Paradise (2019)

Suedezi, undeva între hard, heavy și poate ceva bucățele de thrash. Ah, și am sesizat și niște doom. Cred că le-au plăcut toate astea și au zis să le arunce în același album. Nu le-a ieșit. Nu le-a ieșit deloc. M-am plictisit de la cap la coadă. Chestii deja cântate, inventivitate aproape de 0, multe treburi lălăite. Nu, mulțumesc. Nu am ce să recomand. Deloc-deloc nu am.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: