Din drum #85

Rage In My Eyes – Ice Cell (2019)

Băieți brazilieni cu un heavy-metal condimentat din plin de elemente power, că doar se poartă, plus că-s genuri înrudite. Well, unele bucăți sună excelent, altele te calcă pe nervi și aș spune că asta se petrece când apare power-ul pe țeavă. Una peste alta a fost o experiență interesantă, nu-s în limbă după ea, dar aș recomanda acest album pentru alura de prospețime pe care o oferă. Băgați, nu mai stați 🙂

Nocturnal Departure – Cathartic Black Rituals (2019)

Black metal din Canada, aș spune chiar old school black, cam așa a sunat ce am auzit eu acolo. Nu-s fan al nebuniei, asta deja am spus-o de 1.000 de ori, însă ce am auzit pe discul ăsta nu este deloc rău. Desigur, e mai diluat așa, ajunge la multă lume, dar albumul mi se pare bine făcut, bine închegat, cu o voce care-l ajută. Dacă aveți chef de așa ceva dați o ascultare, nu strică.

Totenwache – Der Schwarze Hort (2019)

Alt black metal, dar de data asta de la nemți, nu că era greu de prevăzut de unde vine albumul ăsta. Ăștia-s și mai răi decât canadienii, când dau drumul la treabă se ascunde garda și, surpriză, sunt din nou în fața unui disc pe care să-l recomand pentru că are ce să spună. Chiar am dat mai tare, așa de bine mi s-a părut ce aud. E un disc curat, cinstit, făcut cum trebuie, merită șansa lui. Măcar o dată.

Red Razor – The Revolution Continues (2019)

Brazilienii combină niște thrash cu mici pasaje de punk, nu foarte mari, nu foarte dureroase, dar care se observă. Ce iese la final nu este neapărat o șaorma, dar devine prea tehnic pentru punk și prea dat pe repede înainte pentru thrash. Așa că albumul refuză să se facă prietenos cu mediul auditiv și la final dă un mare chix. Nu-l recomand. Păcat, că începuse bine.

Anfel – Echoes Of Buried Hope (2019)

Gothic combinat cu doom combinat cu ceva simfonic… egal o mare nulitate muzicală, chiar dacă vine din Rusia. Nimic de semnalat pe acest album, nici măcar atmosfera voit apăsătoare, într-un stil pe care l-am mai ascultat cu ani în urmă. M-am abținut cu greu să nu-l opresc până la capăt, am zis că poate se mai redresează, nu, nu face asta deloc. De evitat indiferent de costuri.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: