Din drum #84

Tarchon Fist – Apocalypse (2019)

Italienii au început bine cu hard-rock-ul lor, prima piesă chiar dădea ceva speranțe că am să am în față un album bun, numai că la final acesta a refuzat sub toate formele să mă impresioneze. S-a diluat mult, s-a înmuiat așa cum nu mă așteptam să o facă și a devenit de la piesă la piesă mai plictisitor. Nu-l recomand, nu aveți ce să găsiți pe el. Poate prima piesă să mai spună ceva.

Mysterizer – Invisible Enemy (2019)

Am sperat mult de la acest album de heavy al celor de la Mysterizer, mai ales că din nord au început să vină lucruri bune pe zona asta. Ei bine, acest disc nu este neapărat unul dintre ele. Pare drăguț, este bine făcut și legat, are ceva al lui care nu poate fi șters, dar la final rămâne doar un alt album care a fost ascultat și peste care am trecut fără vreo amintire. Asta este, poate data viitoare. Nu recomand.

Outlasted – Waiting For Daybreak (2019)

Un album de AOR, numai bun de pus la Rocefem și de lăsat acolo să curgă, că oricum nu ascultă nimeni. Acum, albumul nu merită chiar așa o pedeapsă, dar încearcă prea tare să copieze rockul ăla simpluț, ușurel, languros, ăla pe care-l pot asculta până și fanii Salam. Ce este acolo s-a fumat și s-a fumat bine, e greu să dai lovitura pe zona asta. Totuși, un album pe care îl recomand, e păcat să nu-l ascultați.

Saints Of Sin – Saints Of Sin (2019)

Un hard-rock amestecat cu ceva glam, dar trupa britanică nu reușește deloc să convingă. Ca și albumul de mai sus, este numai bun să curgă pe radio, deși aici nu ai discutăm de AOR, ideea este că acest album nu supără cu nimic. Bine făcut, dar deloc inventiv, cu nimic care să atragă, singura sa caltate este că poate fi ascultat oricum și oricând. Nu recomand.

Electric Radio Kings – Purrr (2019)

O altă trupă de hard-rock, pe alocuri cu mici influențe heavy, de data asta sosită din SUA. Lucrurile stau mai bine acum, este un album care are calitățile sale și care la final spune ceva, te face să te bucuri că l-ai ascultat. Nu este nimic de geniu acolo, dar băieții-și fac treaba, producția este ok și dozajul aproape perfect. Merită fără reținere măcar o ascultare, nu veți fi dezamăgiți.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: