Din drum #82

Crypto Chaos – Sediments of Wrath (2019)

Albumul ăsta poate fi considerat deosebit numai și prin prisma faptului că vine din Iran. Yup, exact de-acolo. Despre album trebuie să spun că nu sună deloc rău. Chiar deloc-deloc și mă miră cumva că așa ceva vine din partea asta a lumii în condițiile în care multe zone mult mai apropiate de gen oferă doar prostii. Bun. Ascultați-l. E ce trebuie, e bine legat, are ceva idei și băieții știu să bage.

Wirbelwind – Noble Catastrophe (2019)

Japonezi, nene, care se prezintă cu ceva death-metal melodic. Ei bine, surprinzător de bine sună și băieții ăștia, bine, nu-i deloc surprinzător, dacă-și pun mintea ăștia fac orice. Cu vocea am ceva mici probleme, parcă nu se potrivește până la capăt pentru ce este acolo, dar nici nu strică așa de tare treburile. Un album pe care îl recomand, chiar sunt motive să fie ascultat.

John 5 and The Creatures – Invasion (2019)

John 5 face ce știe el mai bine, adică reușește un nou album la granița dintre geniu și nebunie, dacă astea două nu-s cumva de fapt același lucru. Tot ce-i acolo e vis, ce face John 5 cu chitara și ideile nu face nici Malmsteen cu sabia. Și că tot am ajuns aici, băiatul ăsta este unul dintre cei mai buni chitariști pe care-i are lumea la ora asta și ar merita să se vorbească mai mult despre el. De ascultat, neapărat.

HammerFall – Dominion (2019)

N-am fost niciodată un fan al băieților ăștia, poate pe la început să-mi fi plăcut ceva de la ei, și nici atunci foarte multe. Acum, albumul livrează cam ce te aștepți de la trupă, numai că diluat, departe de mica strălucire de altădată, cu o lipsă de inventivitate care sperie puțin ținând cont de cât de mare este numele de față. Eu nu recomand, e păcat să vă plictisiți și să pierdeți vremea.

Killswitch Engage – Atonement (2019)

Nu mor după stilul lor, nu am fost niciodată fan, dar albumul nu este nici pe departe unul rău. Este dozat așa cum trebuie, băieții își știu meseria și și-o fac, iar la final rămâi cu amintirea unui disc care, fără să strălucească, ți-a spus ceva. E de bine, zic eu, și tocmai din punctul ăsta de vedere vă recomand să-i dați o ascultare. Nu cred că va strica, rămâneți cu ceva din el. Altfel, nimic deosebit, poate plictiseală.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.