Din drum #81

Paul Di’Anno – Tales from the Beast (2019)

Un album de coveruri, desigur, majoritatea după Iron Maiden. Ce nu pricep este de ce a ales să distrugă, de exemplu, și Symphony of destruction de la Megadeth sau Kashmir a celor de la Led Zeppelin. Mă rog, omul trăiește în lumea lui, are istoria lui din care nu iese, iar trecutul încă-l doare. Nu-l ascultați, nu merită sau, mă rog, poate fi o experiență din care să pricepeți ce grav este să nu mai fii azi

Pathology – Reborn to Kill (2019)

Groh-groh-groh, poc-poc-poc, dum-dum-dum, arrrggghhh, așa se poate traduce acest produs discografic al americanilor de la Pathology. Brutal death-metal zic ei, singurul lucru care poate fi brutal este că poți tortura pe cineva cu albumul ăsta. Este slab, fără multe idei, repetitiv cu spume, lipsit total de substanță. Nu-l recomand, sunt multe albume mai bune pe zona asta.

Frantic Amber – Bellatrix (2019)

Melodic death-metal zic specialiștii și cam pe acolo este, poate cu mici exagerări la treaba cu melodicul. Bine, sunt și pasaje din alea, nu neg. Per ansamblu albumul nu este prea rău, dar pe mine nu reușește să mă convingă. Suedezii au lucrat bine la el, este legat, are o anume curgere, dar a eșuat în a mă impresiona cu ceva. Nu-l recomand, dar nici nu zic că e de aruncat la gunoi, căci nu este. Alegerea voastră.

Sacrilege – The Court Of The Insane (2019)

Ceva heavy care sună foarte bine a ceea ce se cânta la început în NWOBHM. Am găsit în trupa asta bucățele de ani ’80, poate nu neapărat rău făcute, sunt lucruri bune acolo, dar departe de ceea ce au oferit la vremea aceea trupele care au ridicat genul. Un album peste care se poate trece, dar care ar putea fi ascultat pentru istoria din care-și trage seva și pe care reușește să o învie un pic. Foarte un pic.

Iamthemorning – The Bell (2019)

O combinație rusească între progresiv și ceva ce face Blackmore acum cu Blackmore’s Night. Și trebuie să zic, nu sună deloc rău, deși nici foarte ușor nu este de ascultat. Se simte mâna rusească, inventivitatea lor, sufletul lor și poate din motivele astea albumul reușește să se evidențieze. Mie personal mi-a plăcut și-l recomand mai departe, merită din plin măcar o ascultare.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.