Din drum #80

Lord – Fallen Idols (2019)

Heavy combinat cu power, sosind din Australia. Bună vocea, pe alocuri bună chiar și abordarea, dar la final albumul dă rateu și asta din cauza mizeriei de power. Dacă stăteau pe heavy rupeau, vorbesc serios. Așa, e un alt album tip șaorma, cu două ingrediente care seamănă, dar pe care puțini au reușit să le combine exact cum trebuie. Nu recomand, e pierdere de timp chiar dacă mai are unele mici sclipiri.

Destruction – Born to Perish (2019)

Trupă serioasă, din alea două germane serioase-n materie de thrash, că Sodom și Tankard nu se pun. Well, ce să zic, e un album după care nu am sărit în sus de bucurie, dar care are ce trebuie în materie de gen. Băieții au producție, au ceva idei, reușesc să facă din ele ce trebuie chiar dacă-s vechi, așa că na, mi-a plăcut și recomand. Vorba aia, sunt Destruction, nu Anthrax, Testament sau alte glume. Ascultați 🙂

Suicidal Angels – Years of Aggression (2019)

Un album de thrash sosit din Grecia. Și trebuie să spun că nu mi s-a părut nici pe departe rău chiar dacă nu este nici pe departe de a fi de geniu. Este ceva ce se poate scoate încă din genul ăsta, fără mari subtilități și inovații, dar interpretat corect și cu o producție absolut bună pentru anul în care apare. Recomand o ascultare, are și el parfumul ăla de vechi, dar adus la anii ăștia.

Skyline – Uncovered (2019)

Treaba asta vine din Germania. Am auzit acolo ceva heavy, ceva hard, ceva thrash și ceva chestii care pe alocuri se doresc epic-metal. Eu zic să dați o ascultare, pe mine m-a impresionat cumva și vorbesc serios. Este bine făcut, bine legat, nu este nimic de geniu dar spune ce trebuie să spună și reprezintă o ascultare care să lase ceva în urmă. E bine ce-i acolo, chiar e bine.

Risen Prophecy – Voices From The Dust (2019)

Ce avem noi aici este niște thrash din Regatul Bușit. Ironic, nu? 🙂 Primul lucru pe care l-am constatat este că nu se prea potrivește acolo este vocea. Se potrivea mult mai bine pe power, pe chestii din alea epice. Însă asta, culmea, reușește să nu ucidă albumul. Care nu este deloc rău și merită o ascultare. Are ceva pasaje super, alterate din thrash, accesibile, dar bune. Dați o ureche pe el, pe cuvânt.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.