Din drum #77

Volbeat – Rewind, Replay, Rebound (2019)

Nu-mi dau seama de ce m-am supus la așa ceva, dar na, uneori mai și greșești. Așa că sper ca voi să nu faceți asta și să treceți peste acest minunat album care nu mi-a spus absolut nimic și mi-a provocat una dintre cele mai mari plictiseli din ultima vreme. Aș zice că ăla e un fel de metal dacă nu ar fi de fapt vorba de muzică ușoară, poate cu un vocal ceva mai bun ca Aurelian Temișan. Evitați 😊

Narnia – From Darkness to Light (2019)

Nu c-am fost vreodată mare fan de Narnia, dar albumul ăsta este tare diluat față de ceea ce știam eu despre trupa asta. Mno, se mai întâmplă, mai obosește lumea. Trecând de asta trebuie spus că acest disc nu este deloc rău și că merită văzut ce-i cu el. Este ritmat, este melodic, este accesibil, este cumva simpatic în ceea ce este el și cred că asta și contează. Dați o ascultare, zic.

NorthTale – Welcome to Paradise (2019)

Un album de power-metal care, dar ce surpriză, este slab. Glumeam, nu mai este deja o surpriză ca albumele de power să fie slabe spre proaste și rar să dau de vreunul care să spună cu adevărat ceva. Așa că nici suedezii nu și-au reușit treaba mai bine. Acum, nu este un album prost, dar este plictisitor, repetitiv, fără mari idei și parcă nici foarte bine executat. Eu nu-l recomand.

The New Roses – Nothing But Wild (2019)

Germanii reușesc un album care nu este nici rău, nici bun. Este genul ăla de album care stă pe mijloc și nu știi ce să obții de la el, ce părere finală să ai. Are ideile sale, are lucrurile sale bune, dar parcă pe undeva nu este chiar ce ar trebui să fie. Mno, eu zic să-i dați o ascultare, s-ar putea să vă placă mai mult decât mi-a plăcut mie, și eu oricum am spus că nu este chiar rău. E simpăticuț, așa.

Lou DiBello – American Hard Rock (2019)

Well, titlul spune totul. Restul ar urma să spun eu. Apoi, ce să zic, este un album bun spre foarte bun, băiatul se descurcă admirabil pe zona asta și arată clar că o cunoaște bine. Nimic deosebit, nimic să sari în sus, doar un album de profil excelent făcut, cu tot ceea ce trebuie să fie pe el, gata de ascultat. Eu l-am primit cu plăcere și-l recomand, nu are cum să nu vă placă.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.