Din drum #67

Abbath – Outstrider (2019)

This is fuckin’ Abbath! Mă rog, nu știu cât se ia el în serios, dar alții este clar că-l iau. Well, un album de black metal așa cum știe Abbath să facă, nici mai bun, nici mai prost, practic exact ce-i trebuie genului și ce te așteptai de la el. L-am ascultat, este ok, cine vrea să vadă cu ce se mai mănâncă Abbath e invitat să facă la fel ca mine. La final spun însă că-i singura ascultare pe care-s dispus să o fac.

Blind Cross – Merciless Time (2019)

Pentru început să spunem că Blind Cross este o formație de heavy care vine tocmai din Germania și acest album este albumul lor de debut. Mai departe să spunem că albumul este destul de plicticos, fără mari minuni pe el, fără să atragă, fără să găsească acea cale către ascultător, cale care să-l facă să-și amintească de el. E ceva acolo, să fie, și atât. Nu aș asculta a doua oară, nici nu aș recomanda, nu am de ce.

Anger – Past Years of Anger (2019)

Tot din Germania vine și trupa asta și tot ceva heavy-metal bagă sau așa pare la prima vedere. Și din nou nu am fost deloc impresionat de el. Este un alt album care curge și atât. Piesele sunt foarte apropiate ca structură, nu știi când treci dintr-una în alta, când se schimbă, realizarea nu este nici ea excelentă, pe scurt un alt album pe care nu-l recomand. Păcat, genul ăsta muzical ar trebui să mai spună ceva, doar nu discutăm de power.

Age Of The Sun – Compass of Human Heart (2019)

Trupa asta vine din Elveția și eu aș spune că interpretează niște melodic death metal, asta mi s-a părut mie că aud acolo. Și aș spune că nu-l interpretează deloc rău, doar că foarte multe dintre piese seamănă între ele și nu avem parte de nici măcar una despre care să pot spune că este memorabilă. Mă rog, per ansamblu aș zice că nu strică o ascultare, nu este chiar cel mai rău album din lume, are ceva de oferit chiar așa cum este el, repetitiv.

Sidë Effects – Expedition (2019)

O trupă grecească și un album de hard/heavy, cum neașteptat în condițiile în care din Grecia cam vin alte tipuri de sunete. Sau mă rog, asta este baza, un hard ceva mai lucrat, care bate uneori spre power. Mno, nu am sărit în sus de bucurie, e un album obișnuit, în zona genului, executat curat, dar care ca multe altele nu reușește să impresioneze la final, pentru că nu poate. Dar o ascultare nu-i strică, să știți.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.