Din drum #172

Re-Machined – Wheels Of Time (2020)

Ce avem noi aici este un album de heavy prestat de către ceva nemți. Nu pot să dau cu el de pământ și să zic că e vai de coada lui, dar pot spune că-i lipsesc multe lucruri pentru a fi un album bun. Cum ar fi inventivitatea, coeziunea, ideea finală și, sincer să fiu, și pe la producție mi s-a părut că ar fi ceva probleme. Nu-l recomand, devine rapid plictisitor și repetitiv, cea mai grea boală a unui album.

Nemesis – The War Is On (2020)

Melodic death-metal din Serbia, nene. Un album care nu este deloc rău. Mi-a plăcut cum este cântat, cum este finisat, cum este dozat, până și vocea pe care la început nu am primit-o prea bine a ajuns să fie ceea ce trebuie. Nu este un album fantastic, genial sau nu mai știu eu ce, nu sparge normele, nu aduce nimic nou, este doar un album cinstit de ascultat măcar o dată. Ceea ce recomand.

W.A.S.P. – The Midnight Hour (Live 1986) (2020)

Un live care a apărut probabil pentru că dragii de WASP sunt în turneu cu primele lor patru albume de studio, turneu care va ajunge și la București. E simpatic să auzi un WASP care la vremea aia aproape că abia apăruse și începuse să urce, fără nimic din rafinamentul de azi, o trupă brută și energică… și cam atât. Excelent live, aș spune, unul care merită ascultat. Ce vremuri, domnule!

Faidra – Six Voices Inside (2020)

Atmosferic black-metal sosind din Suedia, adică de pe acolo de unde ar trebui el să sosească, vorba aia. Nu mi s-a părut deloc un album rău, am pus și bookmark, să-l mai ascult, dați de el pe YouTube. Genul ăsta nu este cine știe ce, dar din când în când mai apare câte o chestie care pe lângă angoasă mai aduce și muzică bună. Ceea ce cred că este de găsit aici. Recomand o ascultare.

Heathen Foray – Weltenwandel (2020)

Viking metal austriac, lol. Sau ceva pe acolo. Un album care nu este rău, dar pe care l-am ascultat degeaba, nu mi-a spus nimic. Nimic nou pe el, nimic să nu cunosc, nimic să nu mai fi fost, până și vocea mi se pare extrem de cunoscută. Un album pe care nu-l recomand, plictiseala se instalează de la prima piesă, vorba aia, parcă e o piesă pe care o știm noi de undeva…

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.