Din drum #170

Immorgon – As Shadows Fall (2020)

Death melodic combinat cu ceva viking metal, sosind de la… spanioli. Se știe, spaniolii au fost cei mai mari vikingi, scrie la Vatican. Aș recomanda o ascultare, măcar ca să vedeți ce poate face Spania din genurile astea, dar să nu vă așteptați la o minune. Este clar un album digerabil și care vine cu ceva teme cunoscute, dar cam atât, mai mult nu poate, nu are de unde. Încercați, totuși.

Serpent Noir – Death Clan OD (2020)

O trupă grecească de black, treabă care tot vine de prin părțile alea. Un album sălciu, crud, parcă făcut doar ca să fie, un album care nu mi-a spus că ar avea o idee clară despre ceea ce trebuie să fie. Nu aș zice că merită ascultat, sunt atât de multe lucruri bune pe zona asta încât este păcat de pierdut timpul. Dar hei, am mai ascultat un album, asta-i treaba, să tot asculți. Nu recomand.

Ozzy Osbourne – Ordinary Man (2020)

Naiba știe de unde mai are Ozzy forța de a scoate un album, dar uite că o are. Nu știu sigur ce să zic despre el, am să spun că nu este nimic de geniu, dar este un Ozzy și, mai ales, este un Ozzy sincer. Exact prin prisma asta trebuie ascultat, discul ăsta este o poveste de viață. Bine că a apărut, zic eu, era păcat fără el. O remarcă pentru Elton John, omul este fantastic și la vârsta asta. De ascultat.

Conjureth – Foul Formations (Full Demo) (2020)

O formație de old-school death metal, provenind din State. Exact așa și sună, a old school, și asta este departe de a fi rău, este chiar de bine. Nimic deosebit, extraordinar, fantastic și genial pe albumul ăsta, dar este un disc cinstit și curat de death, așa cum se făcea el pe vremuri. Mă rog, un demo. Tocmai de aia îl recomand, conține bazele și bazele au fost mereu bune.

Eternal Kingdom – Slavonic Storm (2020)

Black-metal atmosferic polonez. Țara aia produce chestii pe bandă rulantă, la noi lucrurile se închid sau se schimbă pe bandă rulantă. Na, treabă de atitudine. Așa. Albumul este prost. Și suferă mai ales din motive de producție, nu dai drumul pe piață la ceva produs în halul ăsta. Păcat, că poate erau câteva lucruri bune acolo. Nu am însă motive să-l recomand, este o glumă la adresa industriei.

2 comments
  1. Drace, cand intra Elton John cu “many times I’ve lost control” – e de pe alta lume, serios. Under the Graveyard e si ea excelenta. Haunting.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.