Din drum #167

Total Annihilation – …On Chains of Doom (2020)

Thrash-death metal din Elveția. Ăștia sunt la fel de plicticoși precum am auzit că este țara. Chestie din aia gravă, de-abia aștepți să treacă piesa, să înceapă alta, să scapi de ascultat, să treci la altceva. Nimic deosebit aici, un album doar ca să fie. Nu pot recomanda, după a doua piesă este deja prea mult, se ajunge prea departe. Săriți, veți fi fericiți.

Norrhem – Koitos (2020)

Black-metal finlandez, albumul fiind de găsit pe YouTube. Album de altfel accesibil unei categorii mai mari de public, are părți melodice, are părți instrumentale care-l recomandă oricui, are ceva ce se dorește a-l face plăcut. Din nefericire nu este, sau din fericire, că-i ascultat de mine și voi scăpați. Evitați, este plicticos cu spume, este plicticos până la disperare. O să vină ceva mai bun pe zona asta, sunt sigur.

Angellore – Rien ne devait mourir (2020)

Undeva pe la un doom atmosferic, țara de proveniență fiind Franța. Nu este rău, dar nici nu aș putea spune că rupe normele. E un album cumva la locul lui, care face ce trebuie pentru ceea ce se declară, dar asta este cam tot ceea ce trebuie așteptat de la el. Eu personal îl recomand, cred că merită ascultat măcar o dată, mai ales pentru cât de bine legat este.

Psychotic Waltz – The God-Shaped Void (2020)

Progresiv americănesc, pe scurt. Pe lung discutăm de un album extrem de alambicat și de la care cred că nu s-a obținut tot ce trebuia. Aduce a multe lucruri ascultate în zona asta, nu aș spune că debordează de inventivitate, dar pe progresiv sunt puține trupe care reușesc cu adevărat să se descurce așa cum trebuie. Nu-l recomand, devine extrem de repede plicticos și repetitiv.

Kvelertak – Splid (2020)

Black-metal, hardcore, pe aici intuiesc eu că vor să cânte norvegienii ăștia. Vorbeam cu cineva și-mi spunea că detectează chestii punk pe-acolo. Mai greu să accept asta, totuși. Este un album care nu mi-a spus mai nimic, nu am primit nimic de la el, a curs de la cap la coadă fără să pricep de ce există și ce ar putea el să-mi aducă. Iar black-ul cântat, venind de unde vine, este o rușine pentru gen. Nu recomand.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: