Din drum #166

Stone Temple Pilots – Perdida (2020)

Uuu, greu să spun ceva despre albumul ăsta. E foarte moale, foarte FM, aproape că ar intra pe Rocefem în heavy rotation dacă nu ar avea cele trei DVD-uri deja inscripționate cu sesiunea închisă. Foarte liric, pe alocuri foarte trist, cu o poveste care se țese acolo în fundal, un album despre care recunosc, nu este deloc rău, deși trupa m-a lăsat mereu rece. Îl recomand, treceți peste el, merită.

Anvil – Legal At Last (2020)

Well, este al 18-lea album de studio, de la vârsta asta poți viziona legal filme porno în Canada, deci cred că de pe aici titlul. Nici acest album nu reușește să mă convingă, trupa asta nu a putut vreodată să facă asta. E o chestie acolo care mi se pare că este doar ca să fie, discul nu are consistență, originalitate nici atât. Păcat de istorie sau na, de ceea ce ar vrea istoria să se creadă. Nerecomandabil.

Athlantis – 02 02 2020 (2020)

Ceva heavy și power de prin Italia. Aș interzice albumele ca ăsta. Sunt depresive prin bătaia de joc la adresa muzicii. Trupa asta nici nu este decisă foarte bine ce să cânte, dar scoate album. Na, asta este. Nu recomand, este plictisitor de la cap la coadă, tot ce este aici a mai fost, numai că în forme mult mai bune. Păcat, cu ceva atenție putea să fie mai bine.

Nightfear – Apocalypse (2020)

Ceva heavy-power din Spania. Nu aș spune că sar în sus de bucurie, asta în condițiile în care ce am ascultat nu este chiar așa de grav. Dar ajungem la același pas, la inventivitate, la repetitivitate, la cunoscut, la lucrurile care au mai fost și sunt folosite la nesfârșit. Nu recomand albumul, este o copie a altor câteva zeci, și discutăm de o copie nefericită. Mergeți mai departe.

Sleazy Way Out – Here Comes Trouble (2020)

Album de hard cu sound optzecist, provenit din Canada. Până și coperta aduce aminte de anii ăia. Altceva nu este de reținut de pe discul ăsta. Este searbăd, încearcă să amestece unele lucruri, să le învie pe altele, doar că nu le stăpânește pe nici unele dintre ele. Așa că e bine să treceți peste el, e pierdere de timp, nu aș recomanda nici cu riscul de a pierde bani.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.