Din drum #160

Ironsword – Servants of Steel (2020)

Portugalia, heavy-metal. Lol. Portugalia. Moonspell și Heavenwood. Mă rog, de fapt este ceva mai mult decât heavy, sunt destule lucruri adăugate acolo. La prima vedere aș spune că albumul merită ascultat, doar că la final refuz să vă recomand să faceți asta. E sălciu, e deprimant de vechi, cam tot ce cântă ei s-a mai făcut. Și asta chiar de către conaționalii lor.

Passion – Passion (2020)

Ceva ce se dorește în zona clasică de hard-heavy-hair-AOR. Numai că nu iese așa de bine deși trebuie să recunosc faptul că englezii se pricep bine la ce fac acolo. Doar că lipsește ceva ca discul acesta să fie atrăgător. Cu toate acestea îl recomand pentru o ascultare, parfumul zilelor în care se făcea muzică este greu de găsit, iar ei au ceva din el. Măcar o ascultare.

Hazzerd – Delirium (2020)

Ceva heavy cu thrash din Canada, oamenii nu par să se decidă foarte bine pe ceea ce se cântă acolo. Sau thrash melodic. Nimic deosebit, un album care curge fără sare și piper, vorba aia, nu toate lucrurile care vin din Canada trebuie să fie bune. Plictisitor, departe de a fi bine legat, lipsit de inventivitate și parcă la nivel de amatori, așa se prezintă acest disc al lor.

Pyogenesis – A Silent Soul Screams Loud (2020)

De la cap la coadă aș spune că am avut de-a face cu o glumă la adresa muzicii. Rar să vezi ceva mai prost și mai nefericit ca acest album, trist să vezi unde se duce ea muzica, aia care a fost. O sinistroșenie fără pic de identitate sau logică, aș că recomand să o evitați, este păcat să vă pierdeți timpul cu chestiile astea care se vor moderne, dar de fapt sunt exprimarea IQ-ului muzical la ora actuală.

Crimson Sun – Fates (2020)

Alt heavy, simfonic, power, whatever, cu voce feminină. Vine din Finlanda. Și vine degeaba, ca să fiu sincer, albume ca acesta am ascultat sute, sunt doar ca să fie. Nu e nimic de reținut acolo, nici o urmă de bine, ca să zic așa, nu inventivitate, nu tehnică, nu aranjament și nici vocea nu face ce trebuie să facă, dar hei, nu toată lumea e Tarja. Treceți peste, nu aveți ce regreta.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.