Din drum #159

Wolfpakk – Nature Strikes Back (2020)

Lista de invitați cu nume prezenți pe acest album este absolut copleșitoare, nici Avantasia nu poate reuși așa ceva, Tobias este un copil. Heavy-metal german, cu Michael Voss și Mark Sweeney la pupitru, plus o grămadă de altă lume. Băi, un album bun, care se plimbă prin mai multe zone adiacente, dar care la final rămâne pe ureche. Excelent să mai vezi așa ceva. Recomand.

Dawn of Solace – Waves (2020)

Finlandezi care prestează ceva melodic doom, pe alocuri și death. E un album de ascultare generală, nu pune probleme, poate să placă la toată lumea, este făcut pentru pregătirea muzicală de azi. Eu m-aș feri de el, asemenea prostii adunate la un loc nu am auzit de mult. Regret că aici se ajunge, dar genurile astea caută piețe noi, iar piețele din nefericire nu sunt de bună calitate. Treceți peste.

Kirk Windstein – Dream in Motion (2020)

Băiatul ăsta este membru fondator Crowbar, așa că-n mare parte probabil că v-ați prins deja despre ce este vorba. Mno, la modul serios este vorba de un album care nu mi-a spus nimic și pe care nu l-aș mai asculta a doua oară. De altfel Crowbar nu mi-a spus vreodată ceva. So, avem ceva Crowbar nou or whatever, putem trece fără probleme peste el, nu va regreta nimeni.

Dominia – The Withering of the Rose (2020)

Trupă rusească de death melodic, combinat pe alocuri cu ceva doom și gothic. Exact ce-mi place mie, pasiunea mea. Ce să zic, greu de ascultat, greu de acceptat că asta ar fi muzică. Aș asculta oricând My Dying Bride și aș face-o cu plăcere, numai să nu mai dau de băieții ăștia. Zero pe toată linia, nu recomand, scutiți-vă de așa ceva, ar fi păcat să aveți experiența asta.

Temperance – Viridian (2020)

Aș spune că e vorba de ceva metal simfonic, trupa venind din Italia. Prima părere este legată de vocalista lor, m-a călcat pe creier. A doua se leagă de lipsa de inventivitate prezentă pe tot albumul, aș spune că nu am ascultat nimic original sau care măcar să aducă a așa ceva. Nu recomand, este un alt album care se pierde printr-un power pretențios cu alură de simfonic.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.