Din drum #158

Sons Of Apollo – MMXX (2020)

Sherinian. Portnoy. Sheehan. Ron Thal. Jeff Scott Sotto. Ce să ceri de la ăștia, nene? Ce? Păi să ceri un album de top. Ceea ce Sons Of Apollo livrează impecabil, poate exact în clipa când spuneam că progresivul trebuie închis, după Dream Theater nu mai există. Bijuterie acest album, bijuterie. Nu trebuie ratat sub nici o formă, ce fac oamenii ăștia aici este ce trebuie. Sons Of Apollo sunt un must.

Annihilator – Ballistic, sadistic (2020)

Un album ca pe vremuri, aș spune, pe care Annihilator nu face rabat de la ceea ce s-a obișnuit să ne ofere. Un Jeff Waters în forță, poate nu cu inventivitatea și exprimarea de pe vremuri, dar extrem de la obiect și un album care curge excelent. Thrash din ăla care sună bine, că-s destule trupe care au dus genul în derizoriu. Neapărat de ascultat, Annihilator sunt încă o dată aici.

Dirty Shirley – Dirty Shirley (2020)

Un album care-l are în spate pe George Lynch, un chitarist despre care se vorbețte poate mai puțin decât trebuie și un vocalist care amintește extrem de bine de Dio și Coverdale în același timp. Un album decent de hard-rock, din cele ce pot fi reținute pentru că prea puține lucruri mai pot fi reținute pe zona asta. Eu îl recomand, cred că trebuie ascultat, chiar dacă nu este de geniu.

Revolution Saints – Rise (2020)

Hard-rock sosind din State, din ăla vesel și care bate lejer în AOR. Mi-a adus aminte de Journey, de REO Speedwagon, de alte chestii de gen. Iar vocalul seamănă flagrant cu Perry pe unele zone. În rest ce să zic, albumul miroase a ’80 de zici că tocmai au început anii ăia. Neașteptat album și care mi-a plăcut tare mult. Îl recomand cu cea mai mare plăcere, chiar e muzică acolo. Muzică bună.

Marko Hietala – Pyre Of The Black Heart (2020)

Un album bun, un album pe care se explorează, un album despre care aș spune că este mai bun decât va fi noul Nightwish. Hietala e ce trebuie pe albumul ăsta, sună extrem de bine, lasă puține lucruri care să nu fie făcute așa cum trebuie, prin urmare am din nou ceva de recomandat. Treceți peste el, e bine să știți ce face omul ăsta în particular, mai ales că merită.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.