Din drum #153

Machinations of Fate – Machinations of Fate (2020)

Un thrash/death metal melodic, de la americani. Ce aș putea spune eu despre albumul ăsta? Că nu este deloc rău. Că este agresiv, bine făcut și că merită ascultat. Că nu sare-n sus de inventivitate și tehnică, dar că băieții au făcut ei cum au făcut și au acoperit treaba asta, așa că albumul pare a fi proaspăt. Luați și ascultați, e pe YT, chiar nu strică.

Lesath – Sacred Ashes (2020)

Black metal atmosferic, sosit din Rusia. Nu este foarte rău, dar nici să sar în sus de bucurie nu este. Nu recomand, ar fi putut să fie mai bine, combinația cu lucruri care aduc a tradițional trebuia să fie altfel, așa că la final e doar un simplu album al genului și asta este. Treceți mai departe, ar fi păcat de timpul pierdut, am alte recomandări mai bune pe zona asta.

Grimah – Intricacies of Bowed Wisdom (2020)

Black metal, destul de direct, zic eu, sosind din Spania. Nimic deosebit nici la acest album, doar un altul care să fie. Destul de melodic, asta ajută la ascultare, dar fără nimic care să-l facă deosebit, de reținut, ascultabil din nou. Poate fi trecut fără probleme cu vederea, până și vocea mi s-a părut prea moale pentru ceea ce vor ei să cânte acolo.

British Lion – The burning (2020)

Băieții lui Steve Harris, basistul celor de la Iron Maiden, se întorc cu al doilea lor album de studio. Albumul e de data asta pe Deezer, acolo am dat de el. Nu am așteptat multe de la el, mai ales că primul a fost mai mult decât dezamăgitor. Ei, ăsta este ceva mai bun, doar că e departe de a străluci. Este de ascultat doar pentru mâna lui Harris, poate singurul lucru serios de pe disc.

Magnum – The serpent rings (2020)

Înfiorător de bun album au reușit Magnum. Aș spune că refuză să îmbătrânească sau să facă muzică proastă, lucru care este doar în avantajul nostru. Și al lor, desigur. Puneți mâna pe el, e păcat să nu ascultați așa ceva, e pur și simplu bijuterie. E el un pic mai diluat, dar oricum nu au cântat vreodată în viteză. Mă bucur să văd că-s pe drumul lor și că drumul ăla e bun.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: