Din drum #152

Iron Assault – A Vicious Reality (2019)

Thrash din ăla mai ușurel, vine din America. Ce aș putea spune este că-i un album care poate fi ascultat de absolut oricine, indiferent de stilul preferat. Nu e prea dur, aproape că aș spune că este și melodic pe alocuri, nu pune mari probleme. Trecând de asta, este un album ușurel, fără mari calități, un album de ascultat și atât, merge și când speli vase. Nu-l recomand.

Suicide Attack – No More Room In Hell (2020)

Alt album de thrash, de data asta sosind din Olanda, loc din care au sosit trupe ca Pestilence sau Asphyx. Pe ultimii i-am văzut la București, ce seară! Așa. Olandezii ăștia sunt departe de ceea ce ar trebui să fie considerat bun în thrash, dar reușesc să producă un album decent, de ascultat, pe care să găsiți lucruri care să vă placă. Dați o ascultare, zic eu că merge.

Midnight – Rebirth By Blasphemy (2020)

Black cu ceva speed, pus la cale de americani. Slab album, m-am bucurat tare mult că este scurt, vorba aia, e păcat să te chinuie ceva foarte mult. Nu are identitate, nu are coeziune, pare că nici nu s-au decis bine cum să cânte treaba pe care o cântă, nu are nimic să facă din el o treabă de ascultat sau reținut. Nu recomand, păcat de timpul perdut.

Svrm – Занепад (2020)

Alt album scurt, mă rog, acum aș spune că este vorba de un EP. De data asta discutăm de atmosferic black metal și de o formație din Ucraina. Nimic deosebit, nu este la fel de inspirat ca alte albume de profil provenind din zona aceea, așa că am trecut zâmbind peste el, mai ales că are vreo 20 de minute. Poate fi evitat, nu cred că pierde nimeni nimic neascultându-l.

Vengeful Spectre – 殞煞 Vengeful Spectre (2020)

Black metal din China. Stai, să mai scriu o dată: black metal din China!!! Și mi-a plăcut la nebunie, aproape c-aș vrea să-i văd pe oamenii ăștia live. Are albumul ăsta tot ce trebuie, inclusiv niște instrumente tradiționale care apar pe acolo pe unde nu v-ați aștepta și care fac pentru muzică ce face sosul pentru puiul shanghai. Trebuie ascultat, chiar trebuie ascultat măcar o dată.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: