Din drum #151

Rage – Wings of Rage (2020)

Despre Rage nu cred că trebuie spuse multe, Peavy Wagner și ai lui au marcat muzica prin albumele lor și au deschis căi noi de exprimare. Ce să zic despre acest nou disc al băieților? Este exact ce așteptam de la el, cu mai puțin simfonic, deja mă plictisise chestia asta. E ritmat, e bine făcut, e legat excelent, e interpretat excelent. Pe scurt este un album care trebuie ascultat.

Mystic Prophecy – Metal Division (2020)

Niște heavy-power combinat, totul împachetat în Germania. Băieții bagă forjă sperând că asta va ajunge pentru acest album, numai că este departe de a fi așa. Teme repetate, chestii pe care le cunoaștem de când lumea, inventivitate aproape de 0. Desigur, albumul este bine executat, bine pus la punct, așa că poate deveni cumva decent sau suportabil. Nu recomand.

Kreator – For the Hordes (EP) (2019)

Un EP ca o glumă, ceva piese live, o piesă bonus, nimic nou, nimic deosebit. Dar probabil că pentru fani și colecționari ceea ce este aici devine clar de reținut. Același Kreator, că doar nu se schimbă peste noapte, cu frâna de mână scoasă de pe mașinăria de sunet, piese mai vechi în regim de live, mă rog, ceva să ne aducem aminte de ei. Nu recomand, nu mi se pare așa de important.

Haunt – Mind Freeze (2020)

Haunt sunt o trupă de heavy din State, cu ceva accente de hard-rock, la care se adaugă niște pasaje gen AOR, numai bune de dat pe radio. Nu este un album rău, dar este unul slăbuț, tușește pe la colțuri, ceea ce nu este deloc bine. Vocea nu se potrivește acolo, aranjamentele parcă sunt din anii ’80 și nici mixajul nu este ce trebuie. Eu personal nu-l recomand și chiar îmi pare rău pentru asta.

Helltrail – Off A Six Foot Town (2019)

Hard și heavy din Germania. Sălciu album, fără sare și piper, în care am avut senzația că mai mult s-au încercat lucruri decât s-a cântat. Dar poate că mi se pare mie. Trecând de asta, nu, nu-l recomand, este păcat să asculți ceva unde muzica pare făcută fără mare atenție, bazându-se pe apetitul de azi al publicului de a înghiți orice mizerie pe post de disc. Evitați-l, serios vorbesc.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: